Majstori za izbegavanje
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Majstori za izbegavanje
Sta vise, i najnovije recenzije su pozitivne.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
@Rolla ja sam imao problem sa valvematicom kod mene, to se ne popravlja već samo menja. Ja sam rizikovao i stavio polovan pošto je nov bezobrazno skup (oko 140k rsd) i nema aftermarket. Možda da se naruči nov preko amayame i sačeka da dođe. Do tada auto može da se vozi osim što ponekad uđe u safe mode ali to kratko traje. Čuo sam da ima neki lik u Barajevu koji možda može da popravi ali upitno. Ja sam moj stari odneo kod ljubitelja ali nije imao potrebnu opremu da ispita elektroniku i eventualno popravi.
A na temu Živkovića, pre par godina tast odveze auto kod njih a da me nije pitao gde da ide. I dotični mu zameni 2 dizne na 2.2 d4d motoru. Pre nekih 2 meseca javljaju se problemi sa autom, nepravilan rad motora, teško pali, dimi. Očitam parametre dizni, 2 loše, 1 na granici. Naravno te 2 loše su one što je menjao Živković.
Ode auto kod majstora i tamo vide da lik nije stavio podloške dizni već ih je zalio superlepkom. Jedva su ih iščupali da ne nastrada blok motora. Moje mišljenje je da tast prvi put i nije imao problem sa diznama već da mu je on uzeo 2 dobre a stavio 2 ko zna kakve (a znam još primera da je to radio).
A na temu Živkovića, pre par godina tast odveze auto kod njih a da me nije pitao gde da ide. I dotični mu zameni 2 dizne na 2.2 d4d motoru. Pre nekih 2 meseca javljaju se problemi sa autom, nepravilan rad motora, teško pali, dimi. Očitam parametre dizni, 2 loše, 1 na granici. Naravno te 2 loše su one što je menjao Živković.
Ode auto kod majstora i tamo vide da lik nije stavio podloške dizni već ih je zalio superlepkom. Jedva su ih iščupali da ne nastrada blok motora. Moje mišljenje je da tast prvi put i nije imao problem sa diznama već da mu je on uzeo 2 dobre a stavio 2 ko zna kakve (a znam još primera da je to radio).
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
G ne bi trebao da prikazuje recenzije dok korisnik (recezent) ne skupi tipa 10 komada, a onda ih lepo objavi. Plaćene i prijateljske (pozitivne ili ne) smaraju i dovode u zabludu.
Mogu i filter da stave, tipa ne uzimaj u obzir recenzije korisnika sa manje od X postavljenih ocena.
A postoji i problem ljudi koji poznaju samo 1 i 5, ništa između.
Primer: Sve je bilo super, ali nije radio aparat za kartice - 1.
Frnomenalno iskustvo u restoranu, ali nemaju obezbeđen parking, pa sam parkirao 100m dalje - 1.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Mogu i filter da stave, tipa ne uzimaj u obzir recenzije korisnika sa manje od X postavljenih ocena.
A postoji i problem ljudi koji poznaju samo 1 i 5, ništa između.
Primer: Sve je bilo super, ali nije radio aparat za kartice - 1.
Frnomenalno iskustvo u restoranu, ali nemaju obezbeđen parking, pa sam parkirao 100m dalje - 1.
Na zahtev vlasnika sajta, recenzije mogu i da se brisu
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Mogu, ako su zlonamerne i neosnovane. Nisam siguran da se brišu samo zato što vlasnik ne želi da ih vidi.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Pocele da me nerviraju recenzije.. Gledao neki smestaj u Italiji, i za sta su ljudi spremni da napisu losu recenziju.. Ili daju ocenu 7 a napisu komentar da je sve bilo vrhunski, domacin odlican, nemaju zamerke..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvi na pamet mi pada Kidi i njegove recenzije.
Ali u tom slucaju recenzije ne lazu?
Trebao sam citirati Slobu. Kidi ne može tek tako sakriti loše ocene.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Što se Kidija tiče, nema lošeg publiciteta.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zar nisu seriju snimili po njemu? Ajd nadji majstora koji je to doziveo 

Tužno je kako su čoveku uradili auto 
Neverovatno mi je da neko poveri auto tako na slepo nekom ociglednom prevarantu, za koga sam siguran da se iole raspitao saznao bi da je prevarant. Znaci nije on njemu nesto losije uradio ili napravio neku gresku sto se moze ocekivati kod mnogih, ovo je bukvalno prevara.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Za tog majstora sam čuo oprečne komentare, od toga da je doktor za Zastave do da je ljude baš žestoko zajebao. Provlađuju izgleda ova druga iskustva 
I ja se slažem da je ovo prevara. Da je sreće da ovaj klip dobije mnogo pregleda pa da taj lik završi sa ovakvim "restauracijama". Ovo je Bogu plakati, upropašćen auto skroz.