Hyundai

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Re: Hyundai

Post od Dare4x4 »

Ja imam prethodnu generaciju sa kožnim sedištima ali više bih voleo da su tekstilna. Dva puta su mi u garanciji menjali sedalni deo na vozačevom sedištu jer je pucala koža sa strane od presavijanja. Posle su na fl modelima stavili to parče da bude od platna jer verovatno se dešavalo isto svima. Tako da ta njihova koža je upitnog kvaliteta.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Božidar napisao: 26 Dec 2025, 11:24 Hvala, već sam prošao malo tu temu, vidim da se spominjala kožna sedišta tek nešto u smislu da smatra da bi bilo još udobnije sa njima, pošto je on kupio neki osnovni paket opreme koji nema to. Tu sam sad na nekoj 60 strani, pa ima još malo da prelistam i pročitam.
Njegovom paketu opreme jedino fali neka savremena digitalna tabla. I bolje/kvalitetnije svetlo tablice. :D
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: Vitara S 1.4T

Post od pedja »

Slika

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Kupio si Hyundai?
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

"PAROMEPA" (Napomena)
Korisnikov avatar
Božidar
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2025, 16:05

Post od Božidar »

Jel zna neko kakav je ovaj Hyundai salon u Čačku, Bavaria Team? Ovi iz BGa su izgleda prodali šta su imali na stanju od Impression paketa za Hyundai Tucson 1.6T benzinac manuelni, kažu tek za 5 meseci sledeća tura, što je meni previše iskreno, pa sad gledam i van Beograda šta mogu da nađem.
Odgovori