Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Učini sebi uslugu i nemoj redmi, imaš za te pare S25FE.
OK je 15 Pro 5G, samo su spustili brzinu punjenja, pa je sad punjač sa 67 pao na 45W
Meni je kamera napredak u odnosu na 12-icu.
https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_not ... 2915p5.php
Meni je kamera napredak u odnosu na 12-icu.
https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_not ... 2915p5.php
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nisam ljubitelj Samsunga, a i koliko vidim, svugde je otrpilike duplo. Gde ima za taj novac?
@Geza , da to si u pravu. Isto sam primetio i malo me smara jer i moj se puni brže ali ajde ako je to jedina zamerka. Makar je baterija jača.
Posetite www.garaza.rs !
Pun ih je KP, bila je skoro akcija ako kupiš bilo koji Samy iz S ili Fold serije da dobiješ S25FE na poklon... Već nekih mesec dana stižu ljudima, cena počela od 400e, poslednji što sam video je otišao za 315e.
Vakum pakovanje, garanc.
Ne bih razmišljao o Redmi kad je ovo alternativa posebno sa njihovim reklamama u system... Dok su bili jeftini pa da im i oprostimo, ali sad kad su se cenovno izjednacili sa drugima a guraju svoje seljačke fore vise nego ikad, to ne ide.
Vakum pakovanje, garanc.
Ne bih razmišljao o Redmi kad je ovo alternativa posebno sa njihovim reklamama u system... Dok su bili jeftini pa da im i oprostimo, ali sad kad su se cenovno izjednacili sa drugima a guraju svoje seljačke fore vise nego ikad, to ne ide.
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
S25FE za te pare jedino 8/128 što je po meni malo prostora za skladištenje.
Verzija 8/256 gb je već preko 400 na KP .
Verzija 8/256 gb je već preko 400 na KP .
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
@trojanac Ko nema ambicije da menja telefon "svako malo" pun pogodak je uzimanje flegship telefona. Možda ne Ultra, zbog veličine, praktičnosti, ali Plus bi bio pravo rešenje. FE modeli su ispolirana A serija.
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
Taj model nije ni blizu flagship, Redmi je niža klasa, Redmi Note srednja klasa, nema tu zabune, koliko para toliko muzike.trojanac napisao: 25 Jan 2026, 23:18 Nosim Redmi Note 11 Pro 5G 6/128, već neke 3 godine. Pristojan telefon, kupljen na rate bez kamate i solidno služi. No vreme ga je pomalo pregazilo. Već neko vreme razmatram zamenu. Ovih dana je izašla Redmi Note 15 serija i sve gledam naslednika REDMI Note 15 Pro 5G 8/256.
Marketing su odradili dobro. Specifikacije su pristojne mada daleko je ovo ispod nekog flagship modela.
S25FE od ovih što su dobili na poklon je trenutno jako dobra cena na KP, mada sam uvek pre Samsnug nego Šauma. Šauma izbaci jedan model sa dobrom baterijijom, drugi sa procesorom, treći sa kamerom itd. nema zaokružen uređaj ni u višjoj klasi, zlatna sredina kod njh je možda Poco.
Ko na svake dve-tri godine kupuje telefon od 400€, bolja je varijanta onda uzeti neki od 800-1000€ , ako mu finansije to dozvoljavaju) i biti miran naresnih X godina. I opet ce taj flegship prodati nakon 4-5 godina za vece pare nego taj od 400€ nakon dve.
Licno prvi put za zivota imam flagship telefon, evo vec jace od godinu dana i apsolutno je to druga dimenzija u osnosu na nizu klasu uredjaja. Nit imam zamerke nit imam zelju da ga menjam, a sve i da hocu da ga menjam, nemam za koji
Inace sam telefone nize i srednje klase menjao na 2-3 godine, ovaj ce sigurno duze da bude u mom vlasnistvu.
Sto se skladista, tj memorije tice, moj telefon je 12/512Gb pa opet fotke, dokumente i vazne stvari cuvam na oblaku, sto iz navike od ranije sto zbog toga da im mogu pristupiti sa bilo kog drugog uredjaja.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Licno prvi put za zivota imam flagship telefon, evo vec jace od godinu dana i apsolutno je to druga dimenzija u osnosu na nizu klasu uredjaja. Nit imam zamerke nit imam zelju da ga menjam, a sve i da hocu da ga menjam, nemam za koji
Inace sam telefone nize i srednje klase menjao na 2-3 godine, ovaj ce sigurno duze da bude u mom vlasnistvu.
Sto se skladista, tj memorije tice, moj telefon je 12/512Gb pa opet fotke, dokumente i vazne stvari cuvam na oblaku, sto iz navike od ranije sto zbog toga da im mogu pristupiti sa bilo kog drugog uredjaja.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk