Dobro veče
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Dobro veče
I, jesu ga ufatili? Ovom brzinom je vec trebao i granicu da predje. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kazu da su ih uhvatili..
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Promenio sam komp, ali ga još uvek nisam u potpunosti osposobio. Koje bi bile opcije za MS Office? Onaj na starom mi nije upotrebljiv, a ovde bih gledao da budem legalan. Šta mi je najbezbolnija (čitaj najjeftinija) opcija? Nije obavezno, ali bih radije jednokratno platio, nego išao na pesečnu/godišnju pretplatu...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Imaš "kod Kineza" regularne licence za 10-15$, lifetime. Kupovao sam dossta puta, i njih i za Windows, rade bez problema.
Edit: pišem za Windows računare, za Mac je dosta skuplje.
Edit: pišem za Windows računare, za Mac je dosta skuplje.
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-mic ... re-prices/
plaćanje izabereš apple pay/gpay i nema da brineš.
samo treba imati u vidu da ovi što pišu phone activation mora da se zove call centar(mislim da ima lokalni broj u SRB) a ovi što to ne piše mogu i onlajn.
plaćanje izabereš apple pay/gpay i nema da brineš.
samo treba imati u vidu da ovi što pišu phone activation mora da se zove call centar(mislim da ima lokalni broj u SRB) a ovi što to ne piše mogu i onlajn.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Vise puta sam kupovao sa ovog sajta i Office (2019 Proffesional) i Win (11 Pro) licence: https://www.gamers-outlet.net/index.php ... t%20office
+1 za Kuzmanovića
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ovo su opcije ako je u pitanju lični računar. Ako je firmin ne bi se zajebavao i kupio bi normalnu licencu, trebalo bi da još postoji mogućnost da kupiš običan Office, a ne pretplatu.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
A šta je ovde od predloženog zajebancija i nenormalno? Ozbiljno pitam. 
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pa nije legalno, ako si mene pitao. Tj. može da radi kao legalan softver, ali neće da prođe inspekcijsku kontrolu. Ako dođe do toga. Da ne kažem da će prvo pitanje biti gde je faktura.DukeNS napisao:A šta je ovde od predloženog zajebancija i nenormalno? Ozbiljno pitam.
Dobije se faktura, plaćen porez, zašto nije legalno?
Mislim ne znam zato pitam. Meni deluje sve ok, preprodaja ključeva nije zabranjena.
Sajt postoji godinama i meni sve i dalje radi.
Mislim ne znam zato pitam. Meni deluje sve ok, preprodaja ključeva nije zabranjena.
Sajt postoji godinama i meni sve i dalje radi.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Zato što kad dođe inspekcija, može biti lagana kazna, jer oni to ne priznaju.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
I ja koristim te takve ključeve za Office, sve bez problema, ali na mom ličnom kompu. E sad, zašto to nije legalno, ne znam. Ako se ne varam, možda je problem što su to ključevi kojima je namena bila da ih recimo neki proizvođak kompjutera ubacuje u svoje kompjutere sa preinstaliranim softverom, ali onda oni reše da deo tih licenci ipak prodaju ovako na drugu stranu. Meni je za moj lični komp to OK opcija.
Što se tiče cimanja, da, može se reći da je cimanje, ali meni to OK s obzirom na uštedu. Skoro svaki put treba da se zove call centar, pa onda u telefonu kucaš neki dugačak niz brojeva koje vidiš kod sebe na kompu, jedno 7 puta po 6 cifara, a onda ti automat diktira svoje neke kodove slične dužine, i onda ti to slušaš i kuckaš na kompu. Tad stavim slušalice, i ono - da me niko ne uznemirava dok to radim.
Međutim, moguć problem novijeg datuma - poslednji put kad sam trebao licencu da aktiviram preko telefona, to mi nije radilo. Kao fol, da li je Microsoft ugasio taj kol centar za Srbiju, ili tako nešto... U svakom slučaju, nisam se bio snašao, tako da sam uzeo neku od jeftinijih licenci koja nije phone activation. Te licence što nisu phone activation su nešto skuplje, ali i dalje drastično jeftinije nego da sa sajta kupuješ.
Da, i ta instalacija ti važi sve dok je softver instaliran. Da deinstaliraš, pa opet instaliraš - mislim da ti treba nova licenca. Da resetuješ Windows, isto bi ti trebala nova licenca. Neka me neko ispravi oko ovoga ako grešim. A i ovo gore za phone activation me zanima da li neko ima nedavna iskustva s tim, da li to radi i dalje za Srbiju.
Što se tiče cimanja, da, može se reći da je cimanje, ali meni to OK s obzirom na uštedu. Skoro svaki put treba da se zove call centar, pa onda u telefonu kucaš neki dugačak niz brojeva koje vidiš kod sebe na kompu, jedno 7 puta po 6 cifara, a onda ti automat diktira svoje neke kodove slične dužine, i onda ti to slušaš i kuckaš na kompu. Tad stavim slušalice, i ono - da me niko ne uznemirava dok to radim.
Međutim, moguć problem novijeg datuma - poslednji put kad sam trebao licencu da aktiviram preko telefona, to mi nije radilo. Kao fol, da li je Microsoft ugasio taj kol centar za Srbiju, ili tako nešto... U svakom slučaju, nisam se bio snašao, tako da sam uzeo neku od jeftinijih licenci koja nije phone activation. Te licence što nisu phone activation su nešto skuplje, ali i dalje drastično jeftinije nego da sa sajta kupuješ.
Da, i ta instalacija ti važi sve dok je softver instaliran. Da deinstaliraš, pa opet instaliraš - mislim da ti treba nova licenca. Da resetuješ Windows, isto bi ti trebala nova licenca. Neka me neko ispravi oko ovoga ako grešim. A i ovo gore za phone activation me zanima da li neko ima nedavna iskustva s tim, da li to radi i dalje za Srbiju.