Dobro veče
Re: Dobro veče
Nisam siguran postojili li tema za oglasavanje svojih automobila, tako da evo ovde.
Bacite pogled ako vas zanima elantra 2016.god
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... ai-elantra
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Bacite pogled ako vas zanima elantra 2016.god
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... ai-elantra
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Postoji tema, naravno.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Da li je neko imao iskustva sa slanjem kreditne kartice u inostranstvo preko kurirskih službi (DHL, etc...)?
I sa primanjem istih iz inostranstva?
Da li postoje neki problemi sa carinom i slično...
I sa primanjem istih iz inostranstva?
Da li postoje neki problemi sa carinom i slično...
Bolje to odradi virtuelno - nego fizicki.
To jeste, medjutim kartica je potrebna fizicki 

Kapiram da to vec znas(al za slucaj da ti nije palo na pamet) al taj neko moze da doda karticu na telefon i da bude kao da je ima fizicki.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ipak sad ekstremno retko treba baš fizička kartica, tj. da ne može posao da odradi kartica na telefonu.
To jako zavisi od pravila banke i kako se radi aktivacija. Do skoro je u rajfajzenu mogla da se doda samo jedna kartica u RaiPay, ukucaš ručno brojeve se kartice, aktivirala se sms kodom koji si mogao da prekucaš sa tvog telefona. Koristio sam to da sin ima jednu od mojih kartica na svom telefonu. Na žalost od skoro mora da se uveže sa mbank aplikacijom i onda povuče sve kartice, a to već nije dobro za ovu primenu.
To jako zavisi od pravila banke i kako se radi aktivacija. Do skoro je u rajfajzenu mogla da se doda samo jedna kartica u RaiPay, ukucaš ručno brojeve se kartice, aktivirala se sms kodom koji si mogao da prekucaš sa tvog telefona. Koristio sam to da sin ima jednu od mojih kartica na svom telefonu. Na žalost od skoro mora da se uveže sa mbank aplikacijom i onda povuče sve kartice, a to već nije dobro za ovu primenu.
Nije moguće bez autorizacije u aplikaciji koja je na mom telefonu.ftj napisao:Kapiram da to vec znas(al za slucaj da ti nije palo na pamet) al taj neko moze da doda karticu na telefon i da bude kao da je ima fizicki.
Zanimalo me samo da li carina (ili ko već) može praviti problem oko toga. Mada dosta servisa i banaka iz inostranstva šalju kartice i u Srb, ali bolje da proverim ako je neko već imao iskustva
Pre par godina u Aqua worldu u Budimpesti, su mi trazili da pokazem karticu za placanje smestaja. Kaze moze aparat da ocita, ali njihova pravila zahtevaju fizicku karticu. Najverovatnije bile neke prevare, pa im to uvedeno.grujicd napisao: 28 Jan 2026, 15:18 Ipak sad ekstremno retko treba baš fizička kartica, tj. da ne može posao da odradi kartica na telefonu.
Internet lupetanje.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Kažeš da nikad nisi vozio auto sa LaneAsistom bez da kažeš.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Da Bora ima lane assist taj bi most prešli... 
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Sent from my SM-S918B using Tapatalk