Gaginh0 napisao:Za 3 meseca će biti 5 godina kako nosim Galaxy Watch 3 svakodnevno na posao. Van posla ga ne nosim i jako sam zadovoljan, baterija traje 2 i po dana. Najviše me je iznenadilo kućište koje je bezbroj puta udareno i zagrebano, a i dalje se na njemu me vide fizička oštećenja.
Ista prica i kod mene sa GW3. Meni iskreno jedan od lepsih modela.Kad je sve popaljeno, baterija 2 dana. Kad je u "normalnom" modu, onda i do 4 dana izvuce.
shandu90 napisao:Nisam pratio kakve su cene sad, ima li kod nas garmina u zvanicnoj radnji? Ja sam 610 uzeo vani.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam uzeo u yettelu. Imao neki popust na opremu + podelio na rate uz račun i dokupio dodatnu godinu garancije za neke male pare, tipa 600-700 dinara.
Ja uzeo pre mesec dana prvi put smart sat, da vidim da li ce mi odgovarati, i vec sam se navikao da ga ne skidam sa ruke, osim kad se kupam i spavam. Uzeo sam Huawei GT5 na akciji za 18k i dobio neku njihovu vagu.
Najvise mi sluzi za notifikacije, odgovara mi da ne moram da vucem telefon po stanu/firmi.
Darko napisao: 01 Feb 2026, 18:27
Da li neko zna pošto su moon swatch satovi u TC galerija? (Samo tamo ih ima).
Mislis li da je pametna kupovina plasticnog sata sa kvarcnim mehanizmom i cicak narukvicom za ~300 evra? Moje misljenje je da nije, narocito nakon par godina od njihove premijere i onog ludila sa redovima ispred prodavnica. Ne namecem svoje, samo bi da cujem drugo misljenje.
Darko napisao: 01 Feb 2026, 18:27
Da li neko zna pošto su moon swatch satovi u TC galerija? (Samo tamo ih ima).
Mislis li da je pametna kupovina plasticnog sata sa kvarcnim mehanizmom i cicak narukvicom za ~300 evra? Moje misljenje je da nije, narocito nakon par godina od njihove premijere i onog ludila sa redovima ispred prodavnica. Ne namecem svoje, samo bi da cujem drugo misljenje.
Nisam znao koja im je cena. Slazem se, mislim da ne vrede toliko. Mislio sam da su do 200e.