Rukomet, Liga Sampiona: Schafhausen 1 sa hend -6.5 po @1.70 u Mozzartu, dok je online hendikep -13 !!
Ovo je jako jako jako velika razlika i vredi singla samo takvog!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Liga Sampiona, sutra protiv Bosne. Imas svega 4 lige u rukometu sa ukupno 20-tak utakmica i ne vidis. Dok nadjes, oborice kvotu.
** Sifra utakmice 7734
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
@Krstin, igra se sutra
Hendikep -6.5 znaci da ce domacini pobediti sa 7 ili vise golova razlike... Ako vec nije oborena kvota, verujem da ce u narednih pola sata biti, pa ko ne ode da uplati do tada, bolje da se ne maltretira.
@Steva,
da i ja sam vezivao pp1 -3.5 sa svim i svacim. Kazem vezivao, jer singl nema sanse da puste vise od 1000 din , pa sam vezivao po 3 para na tikete od 500-600 din... Ugurao sam jedno 25-30 hiljada sto na -6.5 FT , sto na -3.5 HT , pa cemo da vidimo... Pinnacle ga ceni -13 FT sto je ogromna razlika. Cak razmisljam da odigram za nesto para i kontru po hendikepu +13 kod Pinnacle, pa ako dodje izmedju 7 i 13 golova razlike - BINGO!
Mozzart pomerio hendikep na -12.5 ... Ko je uplatio - uplatio...
Retko ostavljam ovde predloge, jer mi je vecina ovakva gde mora da se juri dok ne padne kvota ili dok ne promene hendikep i onda bi verovatno 90% ostalo neuplaceno od bilo koga...
Meni nema sanse da puste tiket iznad 1000 din, a da ne ide na verifikaciju kod dezurnog.
Proveri da ti nije kucao sa promenjenim hendikepom, jer i to urade, a ne obaveste te. Samo ispadne tiket iz stampaca, a ti kad pogledas ono druga i kvota i hendikep. Ludilo...
Stefane, ne mislim da ce sigurno proci (nista ne moze "sigurno" da prodje), a u drugoj kladionici je druga margina tako da je poenta bila upravo odigrati tamo gde je najpovoljnija margina (-6.5) po sto boljoj kvoti.
Stevo, uplacujem ih ja avansno. Uveo je Mozzart varijantu da ostavis pare kod njih, pa uplacujes od kuce.