Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od member »

Od lude situacije ima još ludja. Nama su ukrali auto 1993.godine. Auto pronadjen posle par meseci, i vraćen nam. Ćale uredno obavljao registracije narednih 7-8 godina, da bi prilikom uobičajenog produžetka registracije ćaletu rekli da je taj auto ukraden i da je na poteri i ne može da produži registraciju. Ćale uzalud objašnjava da je to bilo davnih godina i da je sada sve ok. Pita ga službenik: "Gde je sad auto"? a ćale kaže "Evo ga na parkingu", i pošalje s njim policajca da se uveri,i ovaj mu uzme ključeve od auta, i kaže "ideš sad u kancelariju br. X da daš izjavu".
Ćale poludeo, uzeli mu auto zbog provere, došao kući peške :)
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: Vitara S 1.4T

Post od pedja »

Službeni VW je bio na poternici, kupljen nov u Poršeu BG, i to samo kada se ide u CG. Makedonija i Grčka ništa, kod nas ništa.

I to broj šasije tačan VW, a na poternici isti VIN, ali Škoda :D

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24
Garaža: Tiguan

Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od noob »

Slika

Slika

Što se tiče loženja ljudi preteruju toliko da su počeli sve oko sebe da truju da bi se zagrejali, BG, Čukarica, ispred Trgovačka ulica. Šta ovaj tek loži majko moja, redovan trovač, prijavljuju često bez efekta. Zovu i vatrogasce. I mi da ide u EU? Neće nas u EU, mi smo jedan otpad za njih i ništa više.
Šta mi da kažemo ovde, taj pobegao u Italiju.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Sto se tice Dzulijana i njegovog napustanja Srbije, treba procitati sta je napisao u odgovorima ljudima na reditu. Ja bih izdvojio jedan kratak pasus kad mu je sugwrisano da su u Italiji, gde je sad, visoki porezi, cak oko 40%

"To si u pravu, poreze su ovde ogromne, kao što je u većinom EU nažalost - ali nije problem plaćanje poreza kad vidiš da oni to koriste."

I

"Naravno sve sam video u srbiji, nisam nikako mislio da je savršena, ali tad u 2019, video sam da napredujemo. Mislio sam da posle par godine će biti manje korupcije, manje zadadjenje, i manje pesimizam. Ali sad sam video ta do nije tako, umesto da napreduje, nažalost, srbija ide unazad.

Ja mislim da posle neke godine, možda 5 a možda 25, biće promena.

Dao sam moj sin srpsko ime, a nisam uopšte žao za to. U srcu, osećamo se više srpski nego kanadski. Možda će vratiti moji sinovi kad su stariji da nastave šta smo počeli :)"

Da ne spominjemo stopu rasta bolesnih od kancera i umrlih od istog itd.
Lik je rekqo suštinu o Srbiji pred kojom mnogi zatvaraju oci, na zalost.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Odgovori