Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?

Post od BigMazzy »

Ako neko bude u prolazu, nek svrati i podeli utiske

https://maps.app.goo.gl/yQJ3GBrG4Ww9BBw ... 980f98.jpg[/IMG]

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?

Post od BigMazzy »

zigZag napisao:
apropo borče jel taj albanac stvarno proteran? mada znajući mindset ljudi po takvim sredinama, dovoljno je bilo da prestanu da kupuju kod njih da im se ugasi egzistencija. tužno....
Pa realno posle one medijske hajke, za koju je sam kriv jer je na FB velicao nezavisno kosovo i siptarluk, plus je imao dil sa skolama u borci da ih samo on snabdeva pecivom, plus pored svih inspekcija, nikad nije kaznjen, jer jelte, "dobri odnosi" sa istima i onda je malo vise navukao gnev i na svu muki Pekara Dzo otvori prekaru blizu njega na boljoj pozicoji i otme mu dosta musterija, cak je doslo i do kraceg fizickog obracuna izmedju njih.....i kao slag na tortu odmah preko puta njega odvori se Skroz Dobra i na kraju je otisao. Tj, pekara je i dalje na tom mestu ali ekipa nije.
Znam pouzdano da je par godina od kad je otvorio pekaru, odvaljivao se od novca, misu postizali da naprave dovoljno bureka, hleb i ostala testa manje vise.
Znam da mu je mladji buraz u vrlo kratkom roku na racunu imao svotu da kupi stan u Borci.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Odgovori