Tehničko održavanje foruma

Obavezno posetite i upoznajte se sa pravilima foruma!
Odgovori
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Re: Tehničko održavanje foruma

Post od Dzoni_m »

Specificna tema ili generalno ti se javlja greska? Ponavlja se ili ne?
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema

Post od TheWickerMan »

Bila je malopre par minuta, pri pokušaju logovanja. Posle 10ak minuta probao i ulogovao se. Rekoh da nisu neki radovi u toku
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

DukeNS napisao: 22 Dec 2025, 23:28 U zadnje vreme mi se dešava da nakon kliktanja na neki topik ima lag dok ne krene sa otvaranjem stranice, pa se tripujem da li sam uopšte i kliknuo (a jesam). Preko kompa sam na forumu. Ne znam da li se dešava još nekom? Na drugim forumima koje posećujem nemam problem.

Ovo mi se i dalje sve vreme dešava. Sad i na novom kompu. Desi se i da odmah otvori stranicu, ali u većini slučajeva sa finom zadrškom...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Isti internet provajder?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Meni leti, bukvalno.
Posetite www.garaza.rs !
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

DukeNS napisao: 18 Feb 2026, 20:59
DukeNS napisao: 22 Dec 2025, 23:28 U zadnje vreme mi se dešava da nakon kliktanja na neki topik ima lag dok ne krene sa otvaranjem stranice, pa se tripujem da li sam uopšte i kliknuo (a jesam). Preko kompa sam na forumu. Ne znam da li se dešava još nekom? Na drugim forumima koje posećujem nemam problem.

Ovo mi se i dalje sve vreme dešava. Sad i na novom kompu. Desi se i da odmah otvori stranicu, ali u većini slučajeva sa finom zadrškom...
Ajde probaj podesi na kompu ili na samom ruteru (ako ti ruter dodeljuje IP) adrese, druge DNS servere. Probaj sa 1.1.1.1. i 1.0.0.1
Ako imas lag ali na kraju otvori, negde nesto ne razresava kako treba. Pogotovu sto si zamenio komp a opet isto. Ti si jedini koji se zali

https://tools.pingdom.com/#671caeffcd400000 (ovo je test jednog od servisa koji meri performace preko njihovih poziva ka url)

Forum se ucitava kao sto vidis veoma brzo.

Pored dns-a moze da bude neki bloker ako ga imas……imas li problem sa telefona preko mobilne mreze, ili neke druge wifi mreze?
Odgovori