Barem kod mene na Sportidžu, nije bilo strašno, sve sam odradio kao ovaj lik. I sad je što bi rekli, "fabrika"
Kamera za kola
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Re: Kamera za kola
Ako neko hoće sam da poveže zadnju dashcam, ja sam odradio po ovom videu sa yt, bukv sve isto.
Barem kod mene na Sportidžu, nije bilo strašno, sve sam odradio kao ovaj lik. I sad je što bi rekli, "fabrika"
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Ja glasam da je ugradi meni i daću mu 100€. Posle neka kupi sebi drugu/enoob napisao:Glasajte za opciju A da Aca sam ugradi i izvežba se na svom autu, da bi posle mogao nama da ugrađuje za normalne pare
A
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Na kraju sam nasao adapter za prikljucivanje napajanja kamere na senzor za kisu, trebalo bi lako i elegantno da se montira, pa cu sam da zavrsim posao. Takodje ce biti lakse raskaciti sve to u slucaju prodaje automobila. Ne dam vala 10 000 din i vise za sat posla, kao da su doktori jbt.
I just found this on AliExpress:
FitDVR Dash Cam Adapter (3-Pin) for Seat/ Skoda/ Cupra with Rain Sensor, LED Display, USB Power, Car Camera Accessories, D3-043
https://a.aliexpress.com/_EjiEWGg
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
I just found this on AliExpress:
FitDVR Dash Cam Adapter (3-Pin) for Seat/ Skoda/ Cupra with Rain Sensor, LED Display, USB Power, Car Camera Accessories, D3-043
https://a.aliexpress.com/_EjiEWGg
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Taj FitDVR ima Dzoni_m u Mazdi, i ja sam ga kupio još prošle godine ali nikako da ga ugradim.
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
To je top stvar. Fenomenalan proizvod da ne razvlacis kablove.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Znam da se onaj fitcamx ugradjuje po tom nekom principu, ali me je od tog resenja odbijao nedostatak GPS-a.
Pretpostavio sam da mora biti neki slican "prebudzivac" za napajanje, pa sam guglao malo. Kapiram da se ugradjuje sve za 10ak minuta na ovaj nacin.
Pretpostavio sam da mora biti neki slican "prebudzivac" za napajanje, pa sam guglao malo. Kapiram da se ugradjuje sve za 10ak minuta na ovaj nacin.