Servis - Razno

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Re: Servis - Razno

Post od Darko »

Porucio zenox da probam.
Cudno mi da o tako hvaljenim aditivima jako malo ima informacija na netu (pogotovo van srb). Kao da je u pitanju neka mala privreda.

Slika
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

ja prvi put cujem za ovo, ovo nesto kao wyns za dizne?
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Da.

Proizvodi fabrika ulja marly iz belgije.
Korisnikov avatar
Blackshadow
Reactions:
Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS

Post od Blackshadow »

Nemaš greške s ovim, sipao sam Marly godinama

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Sipao sam ja par puta wyns sve je to isto sranje, moze kao neka previntiva sistema za dovod goriva ali realno nepotrebno skroz
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Sipao sam ga dva puta u životu I to kad se sumnjalo na neki problem. Preventivno nikada i za ovih par stotina hiljada km na dizele razne što sam prešao, iskreno ne vidim šta bi to bilo drugačije i da sam sipao. Mislim da ti aditivi u većini slučajeva više imaju efekta na psihu nego na motor. Mislim da motoru koji se normalno vozi, u koji se sipa gorivo na proverenim mestima, nema neke razlike da li se redovno sipa aditiv ili ne. Barem, što bi ljubitelj rekao, u prvih 400-500 hiljada km. :D
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Pre 20 god sam sipao u auto kad sam mislio da dizne nisu idealne tj znao sam da nisu idealne ali kao ajde da probam prvo neko srestvo, citao po formumima i kao neki se hvale, reko ajde da sunem wyns, nista se nije desilo, posle nekog vremena skinuo dizne i odneo na ciscenje i tu se videla razlika pre i posle, posle toga sam sipao u par dizela cisto preventivno, svakako ne skodi ali da resi neki problem nece sto u sustini i nije namena vec kao odrzavanje sistema ubrizgavanja.
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Sipao sam za DPF i dizne kao preventivno. Nisam primetio ništa, DPF regeneraciju radi i dalje na istoj km ..
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Darko napisao:Porucio zenox da probam.
Cudno mi da o tako hvaljenim aditivima jako malo ima informacija na netu (pogotovo van srb). Kao da je u pitanju neka mala privreda.

Slika
Verovatno zato što i jesu.

Puštene su mnoge priče, pogotovo na auto forumima, priče, koje bi se obično vezale za nekakve prevarante i priče koje mene lično nateraju da im ne verujem ništa.
Za neupućene, priče kao što su "najbolje ulje na svetu, ali većina to ne zna", "ulje koje je spasilo pojedine motore koji su bili pred generalkom" i možda najbolja, "koriste se u F1, ali to nigde ne piše jer __________" dopisati šta hoćeš, who cares, kad nije istina.

Firma koja i nije nešto transparentna i koja teško može da se proveri, u svakom smislu.

Ili, ipak može, ne bi me čudilo da AI brzom pretragom izbaci kako je ovo firma sa 7 radnika i adresom proizvodnje na koju ne možeš da odeš.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Mene i taj Marly cudi kao najbolje ulje a nigde se ne reklamira, 95% ljudi ne zna za njega ajde sto ne zna prosecan covek ali ni mehanicari ne znaju, ne znaci da nije dobro ulje ali zasto se negde ne reklamira i nema ga u siroj prodaji, kod nas koliko vidim samo neki kolibri prodaje to ulje cak i kad ukucam marly oil prvo izadje taj kolibri pa tek onda marly zvanican sajt, o cemu se tu radi???
Koliko vidim belgijsko je ulje ali nigde ne videh neku reklamu na netu za njih, mnogo sturih podataka, nigde u auto moto sportu ih nema sto je retkost za nekog proizvodjaca ulja jer obicno se za mnoa ulja saznaje upravo preko masovnog reklamiranja, makar ta reklama bila i sarena laza ali kako onda tako dobro ulje kako kazu za Marly da nema reklamu, pa ko ga onda kupuje od cega oni zive, bas ne kontam. Ja sam za to ulje cuo na domacim forumima i to od par zagovornika tog ulja na par foruma ali ne znam na osnovu cega je to tako? niko nije napisao argumentovano zasto je to ulje najbolje, nego eto tako je, neki pisu najbolje ulje jer nije mrdnulo sa meraca posle 10k km :)
Odgovori