Fiat 500L
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Fiat 500L
Gde radi u Draexlmaieru, u ZR?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Imaju pogon pored Fiatove fabrike.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Aha, jer imaju i u ZR fabriku.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Testira se...

Lagao bih da ne sliče, ali nije ni tvojoj ženi lako kad imaš takve asocijacije. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
perfiko napisao:Lagao bih da ne sliče, ali nije ni tvojoj ženi lako kad imaš takve asocijacije.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Takodje i na mojoj corsi B iz 98me,na oba prozora.djiuliju napisao:Pa to ima moj auto iz 2002.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dinkić: Fijat 500L sa sedam sedišta od maja
Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je danas da će kompanija Fijat automobili Srbija u Kragujevcu u maju početi serijsku proizvodnju modela 500 L sa sedam sedišta, a prodaja će krenuti na leto.
Dinkić je posle obilaska fabrike, pošto je njemu i premijeru Dačiću premijerno prikazana verzija 500L sa sedam sedišta, rekao da će ova fabrika u Kragujevcu zaposliti još nekoliko stotina novih radnika.
Dinkić je naveo i da se razmišlja o tome da se model 500L, koji je sada skup za sprsko tržiste, ponudi kupcima u našoj zemlji po specijalnim popustima.
On je napomenuo i da će ove godine jedna petina srpskog izvoza ići iz FAS-a, i da je ta kompanija ispunila sve obaveze.
Izvor: 24 sata
Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je danas da će kompanija Fijat automobili Srbija u Kragujevcu u maju početi serijsku proizvodnju modela 500 L sa sedam sedišta, a prodaja će krenuti na leto.
Dinkić je posle obilaska fabrike, pošto je njemu i premijeru Dačiću premijerno prikazana verzija 500L sa sedam sedišta, rekao da će ova fabrika u Kragujevcu zaposliti još nekoliko stotina novih radnika.
Dinkić je naveo i da se razmišlja o tome da se model 500L, koji je sada skup za sprsko tržiste, ponudi kupcima u našoj zemlji po specijalnim popustima.
On je napomenuo i da će ove godine jedna petina srpskog izvoza ići iz FAS-a, i da je ta kompanija ispunila sve obaveze.
Izvor: 24 sata
Posetite www.garaza.rs !
Ženevska premijera, 500L Trekking za evropsko tržište.

Američka se minimalno razlikuje.

Američka se minimalno razlikuje.