Stvar ukusa.

Meni je taj tvoj Megane prelep auto, dok će većina ljudi da ti kaže da je ružan. Crna Octavia sa velikim aluminijumskim točkovima i hromiranim detaljima odaje utisak luksuza, iako to realno nije. Malo kože na volanu, lep dezen sedišta i enterijera prati eksterijer. U dobroj opremi je čak više nego pristojan auto i sa vozačke strane. Malo tvrd, ali ne opravdava tvrdoću dobrim držanjem puta.
U svakom slučaju se mnogo dobija kupovinom, ko želi nov auto. Za većinu automobila u ponudi, rekao bih da ne opravdavaju cifru, zato i kupujem (sebi) polovne automobile. 4g u kući imamo jednu Octaviu Elegance, tako da su sva iskustva iz prve ruke i puca od racionalnosti koliko argumenata ima za tu kupovinu. Svakog ko se odluči za Octaviu ili Superb, mogu samo od srca da podržim.
To je objektivna strana priče, a ako pogledate moj avatar, jasno je da nisam previše racionalan kada su moji lični automobili u pitanju. :-D Jednom se živi i treba biti prvo srećan, a zatim racionalan. ;-)
U martu ili aprilu umesto ove stiže nova Octavia, ali na žalost, prethodni model. Bilo bi lepo da je mogao biti novi, jer bi imali o čemu da pišemo u temi... Postoji neka sitna šansa da nas iznenade, ali ne nadamo se.
Tapatalk HD