Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Imam, nakači se na WIFI, ali neće da se konektuje na gmail
Preko koje aplikacije?
Ili ides na net sa http://www.gmail.com
Pokusavam da pomognem, a ne znam ni koji tel imas?
Ili ides na net sa http://www.gmail.com
Pokusavam da pomognem, a ne znam ni koji tel imas?
SE Xperia arc s
Da bi bilo šta uradio traži da se nakačiš na gmail
Nakačim se na WIFI (učitava SE site) , ali šta god dalje da hoću traži gmail. Nudi ili da se otvori novi nalog ili da se uđe preko postojećeg. Ukucam svoje podatke i uvek mi napiše isto.
Da bi bilo šta uradio traži da se nakačiš na gmail
Nakačim se na WIFI (učitava SE site) , ali šta god dalje da hoću traži gmail. Nudi ili da se otvori novi nalog ili da se uđe preko postojećeg. Ukucam svoje podatke i uvek mi napiše isto.
Neznam...
Nisam nikad imao ovakav problem.
Google nalog se unosi pri instalaciji jer je, koloko mi je poznato, obavezan za rad Androida. Kasnije ti mailovi stizu direktno kao i poruke tj. nema potrebe za naknadnom konekcijom pri proveri maila.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Nisam nikad imao ovakav problem.
Google nalog se unosi pri instalaciji jer je, koloko mi je poznato, obavezan za rad Androida. Kasnije ti mailovi stizu direktno kao i poruke tj. nema potrebe za naknadnom konekcijom pri proveri maila.
Upravo to, bez gmaila ništa ne radi
Ni ja nisam naisao na ovo do sada...
Mozes li da skipu-jes taj deo sa logovanjem na gmail?
Mozes li da skipu-jes taj deo sa logovanjem na gmail?
Ne, napiše da je ili trenutan problem (što nije jer traje od sinoć, a oba laptopa se uredno konektuju) ili da zovem podršku. Ništa više. Zvati MTS-ovu podršku je, naravno, potpuno besmisleno.
Mi smo bese komsije? Dodji na pice, pa sredimo sve 

Bas cudno...
Pazi, meni se ponekad desavalo na HTC-u da mi prijavi gresku pri proveri maila (i to samo preko mobilne mreze) ali jedan refresh resava sve.
Pazi, meni se ponekad desavalo na HTC-u da mi prijavi gresku pri proveri maila (i to samo preko mobilne mreze) ali jedan refresh resava sve.
Da znaš da oću, ako ti ne dođeš kod mene.
Evo i sa moba pisaram dakle mreža je ok
Probaj na nekom drugom wirelessu, ko zna zasto se buni.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Jesi li siguran da nisi istovremeno konektovan i na wifi i na neku data transfer konekciju? Telefon ponekad zna da brljavi. Ako gore u status baru(gde je signal i stanje baterije) nemas ikonicu sa strelicama gore-dole i nekim od sledecih slova G,E,H,3G, onda nisi. Ali kontam da si to imao na staroj Nokii, pa da znas. :?

Uradi sledece:
ako ti je telefon na engleskom:
Settings -> Applications -> Manage applications, pa tu iz spiska aplikacija nadji Market, otvori ga i klikni na CLEAR DATA.
Nakon toga, Settings -> Accounts & sync -> čekiraj Background Data (mozes i Auto-sync, ali ne moras), zatim idi na ADD ACOUNT, pa onda uputstva sa video klipa ispod.
ako je telefon na srpskom:
Postavke -> Aplikacije -> Upravljanje aplikacijam, pa tu iz spiska aplikacija nadji Market, otvori ga i klikni na OBRISI PODATKE.
Nakon toga, Postavke -> Nalozi i sinhronizacija -> čekiraj Podaci u pozadini (mozes i Automatska sinhronizacija, ali ne moras), zatim idi na DODAJ NALOG, pa onda uputstva sa video klipa ispod.
http://www.youtube.com/watch?v=7DJTeiI8yfQ
Postoji jos jedna fora:
- otvori YouTube aplikaciju, pa se loguj sa gmail nalogom
- zatim otvori Gmail aplikaciju, pa se loguj preko nje na gmail

Uradi sledece:
ako ti je telefon na engleskom:
Settings -> Applications -> Manage applications, pa tu iz spiska aplikacija nadji Market, otvori ga i klikni na CLEAR DATA.
Nakon toga, Settings -> Accounts & sync -> čekiraj Background Data (mozes i Auto-sync, ali ne moras), zatim idi na ADD ACOUNT, pa onda uputstva sa video klipa ispod.
ako je telefon na srpskom:
Postavke -> Aplikacije -> Upravljanje aplikacijam, pa tu iz spiska aplikacija nadji Market, otvori ga i klikni na OBRISI PODATKE.
Nakon toga, Postavke -> Nalozi i sinhronizacija -> čekiraj Podaci u pozadini (mozes i Automatska sinhronizacija, ali ne moras), zatim idi na DODAJ NALOG, pa onda uputstva sa video klipa ispod.
http://www.youtube.com/watch?v=7DJTeiI8yfQ
Postoji jos jedna fora:
- otvori YouTube aplikaciju, pa se loguj sa gmail nalogom
- zatim otvori Gmail aplikaciju, pa se loguj preko nje na gmail
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
ajde 'vako.
Nokia C5 ili E52 ?
Telefon je potreban 95% za razgovor i 5% za poruke.
Koliko sam bacio oko na specifikacije, prilicno su slicni. Jel ima neko neko iskustvo?
* da napomenem samo da je C5 1 din, a E52 je 13.000
Nokia C5 ili E52 ?
Telefon je potreban 95% za razgovor i 5% za poruke.
Koliko sam bacio oko na specifikacije, prilicno su slicni. Jel ima neko neko iskustvo?
* da napomenem samo da je C5 1 din, a E52 je 13.000

Poslednja izmena od NexT u 08 Feb 2012, 18:08, izmenjeno 1 put ukupno.
E52 mi lično deluje bolji