http://www.telegraf.rs/vesti/201452-ate ... itnu-pomoc
Mene on podseca na Mikija Manojlovica
 Ali necemo vise da spamujemo, idemo dalje
Jeste ovo u B Ribnikara, negde kod prodavnice Tehnotronik, tj. kafica Pub danas. Ovaj Lambo sam i ja slikao, bio je Rinspeed. Izvinjavam se zbog kvaliteta.Gaginh0 napisao:I ja sam ga video, odvratan je
EDIT:
Ovu sliku sam nasao na fejsu, Novi Sad, tamo neka 1996,7,8, neki poznavaoci kazu da je ulica Brace Ribnikara, mada ovde mene nista ne asocira na nju. Prvi Lambo u NS, mozda i u Srbiji, prica se da je samo farbanje u ovu boju izaslo oko 20.000DEM. Inace na slici je Zabac koji je upucan pre par meseci u NS, a Lambo je Borovicin...

Gaginh0 napisao:I ja sam ga video, odvratan je
EDIT:
Ovu sliku sam nasao na fejsu, Novi Sad, tamo neka 1996,7,8, neki poznavaoci kazu da je ulica Brace Ribnikara, mada ovde mene nista ne asocira na nju. Prvi Lambo u NS, mozda i u Srbiji, prica se da je samo farbanje u ovu boju izaslo oko 20.000DEM. Inace na slici je Zabac koji je upucan pre par meseci u NS, a Lambo je Borovicin...

Ma znam,na racun te price sam i rekao docrtani,nisam mislio bukvalnoGaginh0 napisao:........Ne moraju biti docrtani, i Wolfy na BMW-u ima nesto slicno koliko vidim iz ove perspektive

Te su odlicne. Vidjao sam cesto ovog sciroccoa kod extremegyma i uzivo su mi jos gore.Markoni napisao:Uskoro ce na njemu biti moje bivse sa FR-a...