Smešne slike
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Smešne slike
Samo ne Golfa !!!

Moraće na neko ozbiljnije poliranje -da sankcioniše štetu... 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Razliciti standardi.
Primer na kojem sam to primetio su vocni jogurti koje kupim u Madjarskoj. Uglavnom imaju rok do mesec dana, dok kod nas ide i do 3 meseca, identicni proizvodjaci.
Primer na kojem sam to primetio su vocni jogurti koje kupim u Madjarskoj. Uglavnom imaju rok do mesec dana, dok kod nas ide i do 3 meseca, identicni proizvodjaci.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ne znam samo jel montaza ili ne 

Možda je to glavom i bradom direktor ginisa.
A možda je to i Čak Noris.
A možda je to i Čak Noris.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pitanje je da li su isti i konzervansi i sastav generalno. Nije nam nepoznato da isti proizvodi nisu potpuno isti, zavisno od tržišta. U Mađarskoj sam primetio da je kod mesnih prerađevina rok trajanja generalno kraći nego kod nas. Nije mi poznato koliko šta utiče na to, koliko sam sastav, koliko opšti propisi, ali razlika postoji. Puno stvari koje su kod nas dozvoljene, u EU su zabranjene - npr. dimljeno meso. Možda je nešto na tu temu.Texonja napisao:Razliciti standardi.
Tacno tako, Slobo. Moguce je da su nasi "jaci" sa konzervansom ili kakvom vec hemijom, koja omogucava produzeni rok, a koja opet verovatno nije dozvoljena u EU.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Dimljeno meso zabranjeno?Sloba napisao:Pitanje je da li su isti i konzervansi i sastav generalno. Nije nam nepoznato da isti proizvodi nisu potpuno isti, zavisno od tržišta. U Mađarskoj sam primetio da je kod mesnih prerađevina rok trajanja generalno kraći nego kod nas. Nije mi poznato koliko šta utiče na to, koliko sam sastav, koliko opšti propisi, ali razlika postoji. Puno stvari koje su kod nas dozvoljene, u EU su zabranjene - npr. dimljeno meso. Možda je nešto na tu temu.Texonja napisao:Razliciti standardi.