Dobro veče
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Dobro veče
malo li je to kilometara, trebalo je to i voziti (koliko god ih vozilo taj auto)...
po meniauto vise klase koji je presao tipa za 2 godine 100-120 hiljada km bi mogao da bude solidno rjesenje jer pretpostavljam da ga nisu vozili toliko po gradu... sa druge strane mali autic sa toliko km za 2 godine ne bi uzeo, to mi lici na danonocnu gradsku voznju...
po meniauto vise klase koji je presao tipa za 2 godine 100-120 hiljada km bi mogao da bude solidno rjesenje jer pretpostavljam da ga nisu vozili toliko po gradu... sa druge strane mali autic sa toliko km za 2 godine ne bi uzeo, to mi lici na danonocnu gradsku voznju...
Nema tu pravila. Ili ih ima ali postoje izuzeci.Floyd napisao: Licno bih bezao od automobila koji su za godinu, dve presli preko 100kkm.
To samo znaci da su bili radne masine i da su kao takvi i tretirani![]()
Znas da se ja ne smejem tudjoj nesreci, al red je bio i sam sebi da metnes. Opet.methane.master napisao:Izgrebah branik danas.![]()
Zaboravih da skinem stope sa kolica pre nego što sam krenuo da ih ubacujem u gepek.

A vi svi ostali, da se je*ete

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Čudne ti poruke šalješ zadnjih dana. Mora da si išao do n-sporta da vidiš novu kolekciju čizmica. 

Širim haos!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Sinoc prodjem pored patrole negde oko Cacka, i kao svaki uzoran vozac krenem da upozoravam vozace iz suprotnog smera, ali sam kasno primetio da je jedan od njih policijski Pathfinder

A kako mogu da reaguju...?
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Ne znam
Kontam da mogu ako nista drugo da se okrenu i da te drkaju, pregledaju svu opremu, dokumenta itd... A skoro uvek mogu nesto da nadju...
Tipa ja nisam imao lance u kombiju...

Kontam da mogu ako nista drugo da se okrenu i da te drkaju, pregledaju svu opremu, dokumenta itd... A skoro uvek mogu nesto da nadju...
Tipa ja nisam imao lance u kombiju...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni je (u slicnoj situaciji) pandur iz suprotnog smera (PUG 307) samo mahnuo u znak zahvalnosti i nasmejao se 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Koliko znam nije zabranjeno. Cak je i dobro, jer ce ljudi usporiti.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ma daj ko će reagovati. I uostalom uvek možeš da kažeš da si blicao nekom drugom i 1000 drugih izmišljotina.
Sa kakvim sa se drkadzijama sve sretao, nista me ne bi cudilo.

Pda, na blicanje će usporiti ajde da kažem svi, a bez blicanja, samo onaj koga zaustave. Nekom to može spasiti život. Zato blicajte, kao da sutra ne postojidragvorl napisao:Koliko znam nije zabranjeno. Cak je i dobro, jer ce ljudi usporiti.