Sport
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Sport
Vavrinka je igrao neverovatno dobro veci deo meca - jbg, ne moze svaki puta da bude u vrhunskoj formi , mada to je "problem" kod vrhunskih igraca i timova - forma se tempira za polufinale i finale, dok oni prosecni tempiraju formu za prvih par kola da bi prosli sto dalje.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Kontakt:
Bogami, da je ovde tako bilo zavrsilo bi se sa 3:1 u setovima ili bar sa laganih 3:2, ali ovde Vavrinka kao pit bul nije popustao do samog kraja.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa sad se i ja daleko manje nerviram nego ranije... prosto ocekujem da ce nekako da se izvuce.
Gledam bas danas uzivo na kladionici, 4:4 peti set, Standza ima 2 brejk lopte i igra bolje a kvota na Noleta 1.25 a njega 3.5, realno bi bilo da je obrnuto... dakle sada vec svi ocekuju da ce nekako uspeti da preokrene.
Gledam bas danas uzivo na kladionici, 4:4 peti set, Standza ima 2 brejk lopte i igra bolje a kvota na Noleta 1.25 a njega 3.5, realno bi bilo da je obrnuto... dakle sada vec svi ocekuju da ce nekako uspeti da preokrene.
- Delija
- Kontakt:
Tako sam mislio da ce biti i protiv onog smrde u finalu US Open-a, pogotovo kad je posle 0:2 stigao na 2:2, kad ono... 

Da se malo i ja pohvalim 
http://www.facebook.com/AAKajak
Kao sto pise u poslednjem postu, veslao sam dve discipline, pobedio obe, takmicio se i u studentskoj kategoriji, pobedio i tu, postavio drzavne rekorde na obe staze u obe konkurencije
P.S. Pisem ovo samo da promovisem svoju FB stranicu, dok ne izadje (ako izadje) u nekim novinama

http://www.facebook.com/AAKajak
Kao sto pise u poslednjem postu, veslao sam dve discipline, pobedio obe, takmicio se i u studentskoj kategoriji, pobedio i tu, postavio drzavne rekorde na obe staze u obe konkurencije

P.S. Pisem ovo samo da promovisem svoju FB stranicu, dok ne izadje (ako izadje) u nekim novinama

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

ps
sledeću put mlatnite nekog zvaničnika sa veslom i bićete na vestima sigurno.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ova govna kosarkaska iz zvezde se raspadaju po terenu...
Igraju kao amateri... Bem ti takav tim
Igraju kao amateri... Bem ti takav tim

Brzine idu u H-a !!!

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31