Sve ovo o cemu pisete su nijanse koje nekom zivot znace a neko bi seo i u automatik i uzivao. O ovome se moze pisati i u narednih 100 strana i nece se izvuci poenta price.
Po meni sve je diskutabilno, jednostavno covek odabere sta zeli voziti i tera to do panja.
Recimo moj slucaj vs daywalker:
Volimo totalno drugacije stvari, on voli tork i da to potegne sa nizih obrtaja koliko sam razumeo,dok ja volim da je lenj(uslovno receno) na nizim i da ja to presaltam i potrudim se da on poleti. I sta sad, ajmo na vrhovni sud da vidimo ko je u pravu i ko bolje razmislja.
Jos jedna stvar, stvar je i samog osecaja koji auto pruza, vozio sam se skoro u jednom chrysleru 3.0 v6 (model bem li ga) benzin motor, i reko koje ja sranje od auta vozim(mislivsi na civic-a), ovo mi lomi pluca koji potisak pravi, moj auto ni problizno. Ima torka koliko oces, u autu osecaj lepljenja kao na novogodisnjoj balerini. I stadosmo koji dan potom on i ja lepo na mali roll, i nije ostao ni skromnih pet duzina iza ali da se nismo probali ja bi bio ubedjen da je brzi.
@16 valve: pa da, to je isto kad gledas drag trke, i onaj koji je krenuo kasnije - pobedi, tebi nije jasno kako kad si video start i da on kaska za ovim sto je odleteo , ali ekrani i cilj govore drugacije.