Ma ASX je super. Kad vidim saobracajnu policiju u novom Pajeru, place mi se.Uroš S. napisao:Sad videh Mitsu ASX sa policijskim oznakama kao Puntići(ovi novi srebrni) što imaju :trljamoci:
Koji će im "ono" đavo....
Policijski automobili
Re: Policijski automobili
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: Policijski automobili
Sto ti se place od Pajera?
Nekoliko puta sam video policajce kako brzo voze novog Pajera kad su u akciji...odlicno ide a i sama policija izgleda ozbiljno.
HTC
Nekoliko puta sam video policajce kako brzo voze novog Pajera kad su u akciji...odlicno ide a i sama policija izgleda ozbiljno.
HTC
Po NS ih ganjaju saobracajci 

What i do for the livin'? I live for the livin'.
Policija u njemu izgleda ozbiljno dok su u pokretu. Kad stanu i izadju iz dzipa, a ne daj boze i progovore, shvatis kakvi su mamlazi. (naravno, uvek ima izuzetaka)
Pritom, za IJP je stvarno ok sto voze LC, ali ne vidim sta ce dzipovi saobracajnoj policiji u velikim gradovima... Za cenu svakog Pajera su mogli da kupe 2-3 auta C segmenta. Da ne pominjemo tek razliku u odrzavanju, potrosnji itd.
Za raznorazne pripizdine po unutrasnjosti je i Duster mogao da bude sasvim korektan izbor, ili ASX...
Pajero u osnovnoj opremi bre 45.000 evra, a Duster ili Yeti po 15k...
Pritom, za IJP je stvarno ok sto voze LC, ali ne vidim sta ce dzipovi saobracajnoj policiji u velikim gradovima... Za cenu svakog Pajera su mogli da kupe 2-3 auta C segmenta. Da ne pominjemo tek razliku u odrzavanju, potrosnji itd.
Za raznorazne pripizdine po unutrasnjosti je i Duster mogao da bude sasvim korektan izbor, ili ASX...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Al kad vidim u NS Yeti-je kad upale rotaciju koja ubija odmah mi je u glavi 20 mrtvih i 30 povredjenih (msm neka ozbiljna situacija), a ono uglavnom par likova lezi na zemlji sa lisicama i rukama na ledjima 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Iz razloga sto kada padne sneg nastane sranje pre nego sto se ociste ulice, a saobracajna je tu da izadje na pozive zbog udesa.. Cime ako ne dzipom?NexT napisao:Policija u njemu izgleda ozbiljno dok su u pokretu. Kad stanu i izadju iz dzipa, a ne daj boze i progovore, shvatis kakvi su mamlazi. (naravno, uvek ima izuzetaka)
Video si sta se izdeavalo kad je napadao onaj sneg
Brzine idu u H-a !!!

Zamisli Duster pod rotacijom. Pa ko bi mu se sklonio?NexT napisao:Za raznorazne pripizdine po unutrasnjosti je i Duster mogao da bude sasvim korektan izbor.

bilo kojim autom koji ima dobre zimske gume. A to ako se unapred spremaju za sneg koji ozbiljnije padne jednom u 5 godina, onda da ga je*em.Day Walker napisao:
Iz razloga sto kada padne sneg nastane sranje pre nego sto se ociste ulice, a saobracajna je tu da izadje na pozive zbog udesa.. Cime ako ne dzipom?
Video si sta se izdeavalo kad je napadao onaj sneg
Cela poenta je, moze to mnogo jeftinije od Pajera od 50k evra.

ovo mi je sasvim ok slika

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ovo ti je oksimoron.NexT napisao:Policija u njemu izgleda ozbiljno

what a sleeper. Ovo je pravi presretac

kontam da moze i 2 ovakve da se kupi za jednog Pajera, a da nije nista manje sposobna po gradskom snegu...

jbg,oduvek smo imali dara za neracionalno trosenje novca
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: Policijski automobili
Ja reko o policijskim automobilima...ne bih o posadiNexT napisao:Policija u njemu izgleda ozbiljno dok su u pokretu. Kad stanu i izadju iz dzipa, a ne daj boze i progovore, shvatis kakvi su mamlazi. (naravno, uvek ima izuzetaka)
5k...
HTC

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

stefanan napisao:jbg,oduvek smo imali dara za neracionalno trosenje novca

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...