Sport
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Re: Sport
Strasno, bitno je da prenose Hrvate protiv Danaca i za trece mesto, a nase kao po obicaju ko je*e......Jumbo napisao:Da li je moguće da u ovoj zemlji niko od ovih sa nacionalnom frekvencijom nije prenosio finale turnira. Prenosi se neko umetničko klizanje, a ne finale jednog od četiri najveća turnira u tenisu, a u kom još igra teniser iz Srbije.
Ovo je bre sramota. Sve mi se čini da će i Đokovića jednog dana da hapse.

evo na drugom prenose umetnicko klizanje.....bas me zanima koliku gledanost ima to takmicenje?!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne razumem. EuroSport je "nacionalna frekvencija" isto koliko i SportKlub, ArenaSport ili B92...Jumbo napisao:Da li je moguće da u ovoj zemlji niko od ovih sa nacionalnom frekvencijom nije prenosio finale turnira. Prenosi se neko umetničko klizanje, a ne finale jednog od četiri najveća turnira u tenisu, a u kom još igra teniser iz Srbije.
Ovo je bre sramota. Sve mi se čini da će i Đokovića jednog dana da hapse.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Mislim da nije, Eurosport je kablovski kanal, nacionalne frekvencije trebalo bi da možeš uhvatiti običnom antenom.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Pa i nije bas tako, al' nema veze.
Ja se nadao da ce B92 prenositi, ali nije...
Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
Ja se nadao da ce B92 prenositi, ali nije...
Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema ni pink 2 nacionalnu.
Potpredsednik Saveta Republičke radiodifuzne agencije Goran Karadžić pojasnio je da "Pink 2" nije zauzeo nacionalnu frekvenciju koja pripada TV Avala, već je reč o kablovskom kanalu, prenosi agencija Beta.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma razumem, nego ko danas nema kablovsku? To je bila poenta... Zato sam i koristio "navodnike".perfiko napisao:Mislim da nije, Eurosport je kablovski kanal, nacionalne frekvencije trebalo bi da možeš uhvatiti običnom antenom.
Od RTS-a moze da se ocekuje samo jos da "Bolji zivot" emituju 7 puta dnevno...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...