hvalamethane.master napisao: Ako nekog zanima u Temišvaru je trenutno -19 :mig:

kod mene je sad -13

Ako mi auto upali u 4 ima da se sutiram nogama u dupe...
edit: Sad je dosao ortak, kaze -15
hvalamethane.master napisao: Ako nekog zanima u Temišvaru je trenutno -19 :mig:
sasa sto se tice gasa, malo sam virio kad su meni stelovali ( mozda nemamo isti sistem, ali je princip mozda slican ) - kod mene postoji algoritam koji prebacuje posle odredjenog vremena u zavisnosti koja je detektovana temperatura pri paljenju ( iskreno, tako je pisalo na ekranu lap topa ali nisam pitao cega temperatura, pretpostavljam tecne faze gasa )...medjutim, taj logaritam ima jednu krajnju vrednost vremena za krajnju predvidjenu temperaturu, tj postoji definisan najduzi vremenski period na kojem ce raditi na benzin...Saša napisao:Bogami je noćas/jutros steglo... :shock: Kad mi se mrznu dlačice u nosu - jasno mi je koliko je "sati"...![]()
Čije je "diz'lo" jutros upalilo - taj je provereno dobar... :smesko:
Inače, moj Puntić je upalio kao metak, doduše uz zvuke smrznutog motora i pojačano šteketanje, a po prvi put sam i na menjaču primetio da je junački minus... :? Peta vrata nisu htela da se zaključaju, čak ni uz potezanje one polugice, pa sam tako vozio (sa spuštenim i nezaključanim vratima) sve do posla.
Druga stvar - prebacio je na gas maltene u metar kao i ranije, no odmah se i ugasio. Upalim ponovo i nastavim dalje na benzin, rekoh - nek se još malo ugreje, no - ništa od gasa, samo pišti... Probao sam do firme (cca 7.5 km) još jedno 4-5 puta da prebacim, ali jok, neće... Smrzlo načisto.