Najgore od svega u celoj prici je sto neki imitiraju start/stop rucnom metodom na svakom semaforuNexT napisao:A ja mislio mene prozivate![]()
![]()

Najgore od svega u celoj prici je sto neki imitiraju start/stop rucnom metodom na svakom semaforuNexT napisao:A ja mislio mene prozivate![]()
![]()
Mislio sam bre na Stjepu, da ona moja zver sa avionskom turbinom ne moze da podere gumeDay Walker napisao:Najgore od svega u celoj prici je sto neki imitiraju start/stop rucnom metodom na svakom semaforuNexT napisao:A ja mislio mene prozivate![]()
![]()
Samo sto dizela vozis ko covek, a benzinca gasis na semaforimaUroš S. napisao: Neko vozi dizela koji troši 5-6l, neko benzinca koji troši isto
NexT napisao:Mislio sam bre na Stjepu, da ona moja zver sa avionskom turbinom ne moze da podere gume
Rakhil napisao:Nije vise ni izazov prozivati te, suvise je lako...NexT napisao:Ne znam koji je za preporuku, ali Pezoovi dizeli lepo podnose plin
Uroš S. napisao:To sam jednom uradio da vidim koliko će da utiče na potrošnju, na potezu od 10ak km![]()
Neko vozi dizela koji troši 5-6l, neko benzinca koji troši isto
Duso prodana/traktorska!Day Walker napisao:Samo sto rece Next, neko vozi ko covek dizela, neko benzinca sa osvrtom na obrtaje zbog potrosnje![]()
![]()
P.S. dizel 5l sa sve klimom