Dobro veče
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Dobro veče
candy crush saga, rail rush, where is my water ... a iskrena preporuka za Precision driving, baš je dobra 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
HCR
Jetpack joyride, Beach buggy blitz, Zen pinball thd...

Jetpack joyride, Beach buggy blitz, Zen pinball thd...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Hill Climb Racing sam igrao na VMA, Citave noci, jer ne mogu da zaspem na ledjima, a morao sam spavati na istim, plus sam imao stereo hrkanje obezbedjeno
Posle su izasla nova vozila i ostalo, ali me nesto mrzi da igram.
Icy Tower 2 mi je zanimacija sada. Super Stickman minigolf nije los

Posle su izasla nova vozila i ostalo, ali me nesto mrzi da igram.
Icy Tower 2 mi je zanimacija sada. Super Stickman minigolf nije los
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Hill Climb Racing vise ne mogu da igram. Cekam update, trenutno imam 17 miliona zlatnika i nemam pojma sta da radim sa tim...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
NexT sokić došao do 5.000 postova. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A lepo bilo predlozeno da se covek banuje na 3 dana...
Kad dizelas pri potapanju gasa izbaci gro dzedaja na auspuh, je li to znak da bi dizne mogle da se plaknu?
Kad dizelas pri potapanju gasa izbaci gro dzedaja na auspuh, je li to znak da bi dizne mogle da se plaknu?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ovo je izgleda jedini forum gde je sramota imati puno postova...
Ozbiljno razmisljam da se povucem iz pisanja i da ostanem samo posmatrac
Ili kao Starc, navratim jednom u mesec dana, isprozivam ljude i onda se povucem kao neki veliki mudrac
Ozbiljno razmisljam da se povucem iz pisanja i da ostanem samo posmatrac

Ili kao Starc, navratim jednom u mesec dana, isprozivam ljude i onda se povucem kao neki veliki mudrac

Poslednja izmena od Floyd u 01 Feb 2013, 22:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Kako je moj Bengula bljucnuo oblak prosle nedelje, juuuu... Potopio sam gas u prvoj, a iza mene dimcinaaaa, ponos svakog dizelofila. 
Mislio sam da to necu doziveti od njega pre 2017.god, ali chadjo je chadjo! Dusha moja!
sent from my HTC Sensation

Mislio sam da to necu doziveti od njega pre 2017.god, ali chadjo je chadjo! Dusha moja!

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Drag racing...jedna od prvih, ali dosta dobra voznjica sa brdo brendiranih automobila...moze da se igra offline, ali je gust online protiv drugih ljudova.bane valjevo napisao:Moze neki predlog za neku dobru Android igru...
Na telefonu imam samo Hill Climb Racing koji sam apsolvirao, pa mi treba nesto novo...
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Kako sramota kad mu se javno čestita ?Floyd napisao:Ovo je izgleda jedini forum gde je sramota imati puno postova...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pa vi modertari mu cestitate ali ga ostali prozivaju...postideo se covek pa se ni ne javlja vise