Turbo vs atmo iste snage
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Re: Turbo vs atmo iste snage
ha, xer ! eko norme, eko norme, upopastise motoristiku, ali definitivno je turbo motor buducnosti, tako je to,

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Docicu da navijamkvcali napisao:dja, ko sto reko nedelja, arena, 15 h,

Ne kazem ja nego testovi koji se mogu procitati na internetu...Golf do 180 stize za sekundu brze, do 200 za 2s...dragan napisao:e, ako ti kazes da je posle 100kmh ode golf, onda je sigurno tako...![]()
Vec sam ti par puta lepio link gde Polo turbo sa 180ks dobija na pravcu Klicu atmo sa 197ks...znaci ista klasa, priblizna tezina.
E sad ti to demantujes potezanjem sa vecom klasom i jos napises da tezina nije bitna i dolazis do zakljucka da je sve to isti q.
To bi isto bilo kao kad bih ja rekao da 320d bolje povlaci od E250CDI i da je BMW-ova "KS" jaca od Mercedesove

A razlika u tezini...koga briga za tako nesto, sve je to isto...
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
http://www.zeperfs.com/en/duel1256-1348.htm
Kilaza je bitna stavka
Kilaza je bitna stavka
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
I stanje motora, ipak ovaj GTI od 7-8 godina i 180k km teško da ide ko po specifikacijama...

sigurno - do prve krivineDay Walker napisao:Hteli da priznate ili ne, ovaj automobil u svoje vreme kada se pojavio, bio je ispred konkurencije..

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ti u zivotu nisi seo za Opelov volan ali bitno da ga pljujes na sva usta, kao familiju da ti je pobio?
Da nisi doziveo neke traume sa njim?!
Vazno da je tvoja Honda mnogo zajebana i da si mnogo cool
Da nisi doziveo neke traume sa njim?!

Vazno da je tvoja Honda mnogo zajebana i da si mnogo cool

Brzine idu u H-a !!!

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Ji 4Tze napisao:I stanje motora, ipak ovaj GTI od 7-8 godina i 180k km teško da ide ko po specifikacijama...
tacno, ide samo bolje ako je odrzavan po propisu

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Nigde, stvarno, samo sam se osvrnuo na besmislen post.Cp6uH napisao:Dokle li ce da ode ovo
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kao i mi na tvoj(e) 
Nauci nesto o necemu pre nego sto pocnes da trabunjas o tome

Nauci nesto o necemu pre nego sto pocnes da trabunjas o tome
Brzine idu u H-a !!!

@srbin: Sta bre dokle?
Evo ti moje reci sa pocetka ove teme

Evo ti moje reci sa pocetka ove teme
sale vti napisao:... O ovome se moze pisati i u narednih 100 strana i nece se izvuci poenta price...
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
zajebavancija je najbitnija. 

naravno...mogli bi jednom napraviti krug i sa 172kom
e, sad mogu da nastavim
a kad bi jos samo citao moje postove, bilo bi odlicno -
i jos napises da ja demantujem da je polo brzi time sto (moj) klio ide isto kao (markonijev) gti...pa sta da kazem nego
no, potpuno nebitno, rekoh vec, tu je bio i decko sa cuprom koji bi nas odrao obojicu zajedno, ali nije to poenta..poenta je da mozemo da sednemo za volane automobila koji su obelezili jedan period automobilizma i uzivamo u njima...danas, sutra, prekosutra...i da niko nije sujetan zbog toga sto se radi o golfu, renou, seatu...niti da je neko brzi ili sporiji od drugoga...svi smo mi drugari koji posle bilo kakve voznje mozemo da sednemo i popijemo pice, jer je najbitnija ljubav prema automobilima...
a kompleksasi neka lece svoje komplekse...uvek ce neko biti brzi od nekoga a sporiji od drugoga...
poenta je, da se ne rasplinem, ovo -
ebes sekundu ili dve ( osim kad trpamo paljevine
) ...

Day Walker napisao:Hteli da priznate ili ne, ovaj automobil u svoje vreme kada se pojavio, bio je ispred konkurencije..
vidis kako sam sebi dajes odgovore...Day Walker napisao:Mislio sam ispred u smislu da tada nije postojao npr Megan RS, vec samo G4 GTI (koji je imao slabije performanse)..

sta bi sa "visix" sad...kvcali napisao:ha, xer ! eko norme, eko norme, upopastise motoristiku, ali definitivno je turbo motor buducnosti, tako je to,
prvo, vako, bmw je najbrzi, najbolji auto na planeti zemlji...i bmw-ova ks je jaca o mercedesove ( evo, da se ti ne trudis, pa da te posle prozivaju )... i da zaboravih, i najjeftinije je odrzavanjeFloyd napisao:Ne kazem ja nego testovi koji se mogu procitati na internetu...Golf do 180 stize za sekundu brze, do 200 za 2s...dragan napisao:e, ako ti kazes da je posle 100kmh ode golf, onda je sigurno tako...![]()
Vec sam ti par puta lepio link gde Polo turbo sa 180ks dobija na pravcu Klicu atmo sa 197ks...znaci ista klasa, priblizna tezina.
E sad ti to demantujes potezanjem sa vecom klasom i jos napises da tezina nije bitna i dolazis do zakljucka da je sve to isti q.
To bi isto bilo kao kad bih ja rekao da 320d bolje povlaci od E250CDI i da je BMW-ova "KS" jaca od Mercedesove![]()
A razlika u tezini...koga briga za tako nesto, sve je to isto...

e, sad mogu da nastavim

a kad bi jos samo citao moje postove, bilo bi odlicno -
e, sad, ako smatras da je sekunda do 180kmh velika razlika, onda se slazem...ja mislim da je veoma mala...dragan napisao: klio ima i dosta manju max brzinu jer ima veliki aerodinamicki otpor, ali do ilegalnih brzina se to ne oseti,
:
i jos napises da ja demantujem da je polo brzi time sto (moj) klio ide isto kao (markonijev) gti...pa sta da kazem nego

no, potpuno nebitno, rekoh vec, tu je bio i decko sa cuprom koji bi nas odrao obojicu zajedno, ali nije to poenta..poenta je da mozemo da sednemo za volane automobila koji su obelezili jedan period automobilizma i uzivamo u njima...danas, sutra, prekosutra...i da niko nije sujetan zbog toga sto se radi o golfu, renou, seatu...niti da je neko brzi ili sporiji od drugoga...svi smo mi drugari koji posle bilo kakve voznje mozemo da sednemo i popijemo pice, jer je najbitnija ljubav prema automobilima...
a kompleksasi neka lece svoje komplekse...uvek ce neko biti brzi od nekoga a sporiji od drugoga...
poenta je, da se ne rasplinem, ovo -
za 10, 20 godina cemo se samo secati ovakvih momenata...16_Valve_ napisao:Hvala boguMora da je bilo lepo videti GTI-ja i RS-a nos uz nos
ebes sekundu ili dve ( osim kad trpamo paljevine

Poslednja izmena od dragan u 02 Feb 2013, 00:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Ova tema je novi 'dizel vs benzin'
Kod motocikala je rasprava 1 cyl vs V2 vs I4.