DukeNS napisao:nidza napisao:Ako je tačno ovo što je napisano,
Ogi napisao:Naravno, ako je tacno.
Mozda brojka mojih postova moze nekome biti povod za sumnju u istinitost mojih tvrdnji, ali me ipak, kao ozbiljnog coveka, to malo i pogadja. Kao sto sam napomenuo, iz mojih ranijih upisa se moze procitati kako sam upravo ja bio neko ko je slepo verovao MOL-u i bez izuzetka tocio na toj pumpi. Sa druge strane, kao i mnogi ovde prisutni, verujem da je ovo izolovani slucaj i da MOL, kao ozbiljna kompanija, nece sebi dopustiti istu gresku. Opet, ne tvrdim kako necu i dalje sipati kod njih. Navodim samo neoborivu cinjenicu, u koju nemam ni trunke sumnje, iz prostog razloga sto sam je cuo iz prve ruke. Dakle, nije rekla-kazala varijanta, vec to posmatram kao da se meni dogodilo...
Bez namere da vređam, niti branim bilo koga, ali često se na forumima plasiraju razna iskustva iz druge ruke, a u poslednje vreme je internet postao opasno oružje u pogrešnim rukama. Laknulo mi je jer se uglavnom u pričama sa kvalitetom goriva dotičemo benzina, ne i dizela.
Takođe što se tiče Mol-a, možda ni sami ne veruju da može da im se desi greška, jer ih bije ozbiljna pozitivna reputacija. E, sad, da li žive na krilima stare slave, voleo bih da se stvari izbace na čistac. Takođe svi mogu da pogreše i otud mi se ne sviđa taj pristup njihovih šefova. U svakom slučaju svako razvodnjavanje priče može ići samo na njihovu štetu. Priznaj grešku, nadoknadi štetu, pokaži se da si džek i okreni lošu priču u svoju korist. Taj šef je potpuni glupan i treba šut u dupe da dobije. Mušterija uvek mora da se sasluša, bila u pravu ili ne.
Evo ja prvi, koji sam skeptik do daske od svog rođenja, koji nisam litar goriva sipao na drugoj pumpi sem na Mol u našoj zemlji već skoro 6 godina u svoja 2 automobila, razmišljam se šta dalje činiti. Zasad ostajem da sipam kod njih, ali pratim razvoj priče.
Što se njih tiče, najveći minus je što nemaju pumpu na NBGD ni u potezu ka Novom Sadu. Ja radim u Pazovi i nije mi baš zgodno da sipam u Braće Jerković ili Medaku, ali sipam tvrdoglavo. Mogli bi da mi daju neki orden za vernost (ili ludost).
Tapatalk HD