Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...
Zakleo bih se da sam napisao jos nesto... ua cenzuri! 

Samo da javim da nemate samo vi ove probleme
(
U Sarajevu lokalni dripci konstantno izvlače gorivo kome stignu, ne pitaju.. da mi ih je uhvatiti jednom prilikom, ne bih žalio da zapalim i njega i automobil!
Kako se nositi sa ovim, postoji li neki rezervoar koji oni ne mogu otključati? Mijenjao sam bravicu dva puta, nikakvog efekta, kao da je nema..

U Sarajevu lokalni dripci konstantno izvlače gorivo kome stignu, ne pitaju.. da mi ih je uhvatiti jednom prilikom, ne bih žalio da zapalim i njega i automobil!
Kako se nositi sa ovim, postoji li neki rezervoar koji oni ne mogu otključati? Mijenjao sam bravicu dva puta, nikakvog efekta, kao da je nema..
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Novi Sad: Na privatnom otpadu pronađeni ukradeni šahtovi
За гвожђе од 300 евра добијају 1.000 динара
Будући да се гвожђе плаћа по килограму, јасно је да и „зарада” прогресивно расте. Решетка сливника тешка је 25 килограма, док поклопац од шахта може бити тежак, у зависности од величине, од 20 до 50 килограма. Како смо сазнали за килограм ливеног гвожђа плаћа се око 20 динара, па је рачуница јасна. За решетку се добије око 500, а за шахт од око 400 до 1.000 динара.
http://www.dnevnik.rs/novi-sad/za-gvozd ... 000-dinara
За гвожђе од 300 евра добијају 1.000 динара
Будући да се гвожђе плаћа по килограму, јасно је да и „зарада” прогресивно расте. Решетка сливника тешка је 25 килограма, док поклопац од шахта може бити тежак, у зависности од величине, од 20 до 50 килограма. Како смо сазнали за килограм ливеног гвожђа плаћа се око 20 динара, па је рачуница јасна. За решетку се добије око 500, а за шахт од око 400 до 1.000 динара.
http://www.dnevnik.rs/novi-sad/za-gvozd ... 000-dinara

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Sad lepo gazda otpada da plati gradu stetu (sahtove po trzisnoj ceni + ugradnju) i jos da odlezi par godinica jer je ucestvovao u ugrozavanju bezbodnosti svih ucesnika u saobracaju.
Nije mi jasno što se to delo ne tretira kao ugrožavanje života i sl...
A to malo teže, vertikala ide sve do Smedereva, Bora i Sevojna...Zveroljub napisao:Sad lepo gazda otpada ...
Vertikalu dovesti u horizontalu, svi treba da padnu!!! 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Gledam već danima po Novom Naselju kako zjape rupetine po ulicama, poskidali sve one manje četvrtaste rešetke sa šahtova. Tek ponekde neko unutra nabio kakvu granu ili nešto slično da neko ne upadne... I to se dešava već ko zna koji put...
Ovog što je to otkupljivao treba zaista razapeti za primer drugima... 

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Coveku nov auto juce od vrata do vrata kljucem presli
a da je lepo parkirao jeste, nikome nije smetao jer je na javnom parkingu stao. Ocigledno obest ljudi kada vide da je neko kupio nov auto.

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Пронађени украдени шахтови и сливничке решеткеmr.Big napisao:A to malo teže, vertikala ide sve do Smedereva, Bora i Sevojna...Zveroljub napisao:Sad lepo gazda otpada ...
Полиција је пре два дана на једном приватном отпаду за откуп и промет секундарних сировина пронашла 66 сливничких решетки и поклопаца за шахтове за које се основано сумња да су украдени, саопштено је из полиције. Ове предмете који су у власништву „Водовода и канализације”, пословођа отпада Љ. Ј. (32) из Новог Сада откупљивао је од, за сада, непознатих особа. Против Љ. Ј. поднета је кривична пријава, у редовном поступку, због основане сумње да је извршио кривично дело прикривање, а полиција интензивно ради на утврђивању идентитета особа, која су крала сливничке решетке и шахтове.
У још једној интервенцији полиције, на Темеринском путу, заустављен је камион са Н.К. (49), Ђ.Ф. (29), Р.Д. (23) и М.Б. (54) из околине Новог Сада. Основано се сумња да су они, претходно, овом отпаду продали скоро три тоне метала, па је Тржишна инспекција против њих поднела прекршајне пријаве због набавке и продаје робе без одобрења надлежног органа.

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Dok sam zapomagao iz šahta, prolaznici mi pokrali stvar
Danetu Jakšiću (37), osim što je povredio rame i nogu pri padu u otvoreni šaht na Novom Beogradu, ostao je i gorak ukus u ustima: dok je zapomagao iz rupe duboke četiri metra, prolaznik je, umesto da ga izvuče, ukrao kesu sa njegovim stvarima i pobegao.

Dane Jakšić pokazuje šaht u koji je upao
Jakšić se vraćao kući iz prodavnice prečicom, preko neosvetljenog parkinga u Ulici Dušana Vukasovića, odakle su prethodno lopovi ukrali poklopac sa šahta.
- Taj deo je slabo osvetljen, pa nisam ni primetio otvoren šaht. Zakoračio sam između dva parkirana automobila i u sledećem trenutku se našao u rupi. Nisam ni bio svestan šta se dešava dok nisam osetio vodu koja je šikljala po meni sa svih strana - priča Dane kako je došlo do nezgode u utorak, kada je zaradio frakturu lopatice i ogromnu posekotinu na nozi.

Kesa u kojoj je nosio čokoladu, bajadere i cigarete ostala je kraj otvora. Par minuta kasnije, Jakšić je čuo da neko prolazi i pozvao je upomoć.
- Niko se nije odazvao, ali ručke kese koje sam mogao da vidim na ivici šahta, u sledećem trenutku su nestale. Neko je ukrao to malo stvari, a nije mu palo na pamet ni da pogleda šta je sa mnom - ogorčen je Dane.
Niko se nije odazvao, ali su mu stvari ukradene: Dane Jakšić
Jakšić inače već 20 godina čeka transplantaciju bubrega, a na dijalizu ide dva puta nedeljno.Posle pada je prvo, kako kaže, proverio “da li mu je u redu fistula”, a nakon što je veći deo noći proveo na VMA, morao je i na dijalizu.
- Iscrpljen je i slomljen. Noga ga toliko boli da jedva hoda, a lopatici će trebati najmanje mesec dana da se oporavi. Sva sreća pa je kod sebe imao mobilni, jer ga inače retko nosi, pa je zvao drugove i oni su ga merdevinama izvukli. Ne smem ni da pomislim kako je ovo moglo da se završi - kaže Danetova majka Vera.
Porodica Jakšić namerava da zbog nezgode tuži grad. Novac im, kažu, nije bitan, ali “ovakve stvari ne smeju više da se dešavaju“.
- Nije prvi put da lopovi odnose poklopce. Ovaj su zatvorili, ali su u blizini ostala još dva otvorena i stvarno ne znam kad to misle da srede - kaže Vera Jakšić.
Policija je saopštila da je uhapsila dvojicu mladića osumnjičenih za krađu poklopca sa šahta u koji je Dane upao, a radnici “Vodovoda” obezbedili su to mesto.
Izvor Blic
Danetu Jakšiću (37), osim što je povredio rame i nogu pri padu u otvoreni šaht na Novom Beogradu, ostao je i gorak ukus u ustima: dok je zapomagao iz rupe duboke četiri metra, prolaznik je, umesto da ga izvuče, ukrao kesu sa njegovim stvarima i pobegao.

Dane Jakšić pokazuje šaht u koji je upao
Jakšić se vraćao kući iz prodavnice prečicom, preko neosvetljenog parkinga u Ulici Dušana Vukasovića, odakle su prethodno lopovi ukrali poklopac sa šahta.
- Taj deo je slabo osvetljen, pa nisam ni primetio otvoren šaht. Zakoračio sam između dva parkirana automobila i u sledećem trenutku se našao u rupi. Nisam ni bio svestan šta se dešava dok nisam osetio vodu koja je šikljala po meni sa svih strana - priča Dane kako je došlo do nezgode u utorak, kada je zaradio frakturu lopatice i ogromnu posekotinu na nozi.

Kesa u kojoj je nosio čokoladu, bajadere i cigarete ostala je kraj otvora. Par minuta kasnije, Jakšić je čuo da neko prolazi i pozvao je upomoć.
- Niko se nije odazvao, ali ručke kese koje sam mogao da vidim na ivici šahta, u sledećem trenutku su nestale. Neko je ukrao to malo stvari, a nije mu palo na pamet ni da pogleda šta je sa mnom - ogorčen je Dane.
Niko se nije odazvao, ali su mu stvari ukradene: Dane Jakšić
Jakšić inače već 20 godina čeka transplantaciju bubrega, a na dijalizu ide dva puta nedeljno.Posle pada je prvo, kako kaže, proverio “da li mu je u redu fistula”, a nakon što je veći deo noći proveo na VMA, morao je i na dijalizu.
- Iscrpljen je i slomljen. Noga ga toliko boli da jedva hoda, a lopatici će trebati najmanje mesec dana da se oporavi. Sva sreća pa je kod sebe imao mobilni, jer ga inače retko nosi, pa je zvao drugove i oni su ga merdevinama izvukli. Ne smem ni da pomislim kako je ovo moglo da se završi - kaže Danetova majka Vera.
Porodica Jakšić namerava da zbog nezgode tuži grad. Novac im, kažu, nije bitan, ali “ovakve stvari ne smeju više da se dešavaju“.
- Nije prvi put da lopovi odnose poklopce. Ovaj su zatvorili, ali su u blizini ostala još dva otvorena i stvarno ne znam kad to misle da srede - kaže Vera Jakšić.
Policija je saopštila da je uhapsila dvojicu mladića osumnjičenih za krađu poklopca sa šahta u koji je Dane upao, a radnici “Vodovoda” obezbedili su to mesto.
Izvor Blic

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Humanost na delu. 

- pedja
- član 001
Pa kako ce covek sa slomljenom rukom da nosi kesu?

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ne zna se ko je ispao veci idiot, da li ovaj sto je ukrao saht, nadlezni koji ga nisu zamenili ili ovaj sto je ukrao kesu.
I posle u drugoj temi neki clanovi nazivaju coveka idiotom koji se vratio u restoran i priznao coveku da mu je udario auto. Pa da meni neko dodje sa pricom da mi je udario auto, u kafanu bih ga vodio.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
I posle u drugoj temi neki clanovi nazivaju coveka idiotom koji se vratio u restoran i priznao coveku da mu je udario auto. Pa da meni neko dodje sa pricom da mi je udario auto, u kafanu bih ga vodio.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
- pedja
- član 001
Gde parkiras?