Polovnjak, 3500-4000e
Re: Polovnjak, 3500-4000e
Ja sam pogresno pretpostavio da se radi o 3brzinskom automatiku kakav je VW stavljao obicno u Golfove, ovaj sa 4 brzine i lokapom je puno bolji a i sam auto lici da je u sasvim dobrom stanju. Ako je presao tek 100k km ne treba ocekivati probleme bilo sa motorom bilo sa menjacem osim klasicnog servisa zamene dihtunga, filtera, tecnosti i slicno.
12 litara po gradu je ok potrosnja za 2.0 automatik, mozda to moze za nijansu manje ali to je to.
Moze prodavac da trazi koliko pozeli ali je veliko pitanje da li ima kupaca.
Ponudite 900 evra ako vam se svidja auto i sacekajte. Kod nas automatik nije popularan a ni ta kubikaza/potrosnja.
Kada se stisne odlucno pedala gasa trebalo bi da spusti 2 brzine, za manje pritiskanje treba da spusti 1 brzinu. Nogom prakticno mogu da se menjaju brzine po potrebi stila voznje.
12 litara po gradu je ok potrosnja za 2.0 automatik, mozda to moze za nijansu manje ali to je to.
Moze prodavac da trazi koliko pozeli ali je veliko pitanje da li ima kupaca.
Ponudite 900 evra ako vam se svidja auto i sacekajte. Kod nas automatik nije popularan a ni ta kubikaza/potrosnja.
Kada se stisne odlucno pedala gasa trebalo bi da spusti 2 brzine, za manje pritiskanje treba da spusti 1 brzinu. Nogom prakticno mogu da se menjaju brzine po potrebi stila voznje.
Pa ja sam pogledao ulje, rashladnu, vesanje je bez greske, motor radi odlicno, nema tragova habanja na volanu, sedista dobra, od cukanja je imao jedno manje u desno krilo. Na koloma je i dalje nalepnica CD, otac devojke je diplomata, zivi u Turskoj.
U voznji sve radi odlicno, ne trza ne proklizava.
Mislim da za te pare tesko moze da nadje ista da licu na auto, pa nek proba da se ucenka.
Sent from my Amiga 500, using Kickstart 1.2
U voznji sve radi odlicno, ne trza ne proklizava.
Mislim da za te pare tesko moze da nadje ista da licu na auto, pa nek proba da se ucenka.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ako je auto bez ulaganja onda se isplati cenkati i uzeti ga. Jeste malo nezgodno što je automatik, ali neka odradi preventivan servis/pregled, neka makar zameni ulje u menjaču, pa će valjda biti to ok. Ima kola za te pare da se uzmu, ali uglavnom su to manji automobili, sa daleko više km, bez klime itd. Ovome je maletene jedina "mana" što je automatik, a verujem da se za sve ostalo mogu naći delovi. Kontam da je ta američka verzija boja od neke koja se prodavala kod nas, a plus je auto uglavnom vožen na otvorenom što je odlično. Meni deluje kao dobra kupovina bez obzira na potencijalne probleme koji ga mogu skupo koštati jer to se dešava i na novijim i mnogo skupljim automobilima.
Posetite www.garaza.rs !
Btw juce mi je burer javio da su otvorili motor od Epice, 4000 evra je popravka. To je treca generalna, a auto je uzet nov i jos nema 100.000km. Bice emisija na Tv oko tog djubreta od auta, on vise nece ni da ulaze, otpisao je auto.
Ne znam da li tu moze neki drugi gm motor, zao mi tog auta...
Ne znam da li tu moze neki drugi gm motor, zao mi tog auta...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa ipak je novo novo...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
RMogu da se kladim da ce matori Golf 3 da ide duze, nego ova Epika ako se i treci put generalno reparira.
Sta li su slepci u gm napravili nije mi jasno, sad je pukla radilica...
Sta li su slepci u gm napravili nije mi jasno, sad je pukla radilica...
Poslednja izmena od Bax u 04 Feb 2013, 12:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Ta opklada ti je čist zicer...
BTW, koliko je komplikovano i finansijski opravdano zameniti taj aut. menjač sa polovnim manuelnim u slučaju kvara
BTW, koliko je komplikovano i finansijski opravdano zameniti taj aut. menjač sa polovnim manuelnim u slučaju kvara

Ja nesto imam poverenja u tog Golfa, sjajano stanje za punoletstvo, bolji je od moje stare 309...
Motorni prostor suv ko barut. Nista se ne cuje u voznji, samo klizi....
Da li tu moze neki preventivni servis tog automatika da se radi?
Losi su mu farovi, to sam isto uocio
Motorni prostor suv ko barut. Nista se ne cuje u voznji, samo klizi....
Da li tu moze neki preventivni servis tog automatika da se radi?
Losi su mu farovi, to sam isto uocio
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nemoj Bax, kad god si neki auto pohvalio neslavno je zavrsio 
sent from my phone using the fingers

sent from my phone using the fingers
Zato i cutim drugaru ko zaliven, nek se sam smisli.
Jasno je da je taj Golf vec amortizovan, i da mu je sve bonus sto jos odvoza...
Jasno je da je taj Golf vec amortizovan, i da mu je sve bonus sto jos odvoza...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Farovi se lako srede. Za menjač će ti reći dragvorl u vezi servisa, ali sigurno može neki preventivni pregled i bar ulje da se zameni.
Posetite www.garaza.rs !
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Pa ono, moze za par stoja da se zavrsi. Mora da se stavi pedala kvacila i propratna galanterija, da se zameni zamajac, ima posla. Bilo bi to za konkretan auto na rubu rentabilnosti.mr.Big napisao: BTW, koliko je komplikovano i finansijski opravdano zameniti taj aut. menjač sa polovnim manuelnim u slučaju kvara
Mislim da sam u uputstvu video da je filter zamenljiv. Ulje i filter moze da zameni.Bax napisao: Da li tu moze neki preventivni servis tog automatika da se radi?

Ja sam prvi koji volim da se zalecem i cesto kupujem impulsivno (ne samo automobile)
Ali iskreno, nekome kome 500 evra pravi ogromnu razliku, ne znam kako moze da padne napamet da uzme auto koji trosi 11-12 litara uz nikakvu dodatnu pogodnost. Taman i da mu ubaci plin trosice kao neki prosecan benzinac (znaci ne stedljiv)
Ako si mu prijatelj slagaces ga makar za njegovo dobro
Tako sam ja ovom mom kolegi koji se zalepio za onaj Pug 407 dizel od 4k evra (koji i na oglasu deluje sumnjivo) Rekao da mi je ekipa sa foruma rekla da zanju za taj auto i da je u oglasima od letos i da sigurno nesto nije u redu sa tim autom 
Ali iskreno, nekome kome 500 evra pravi ogromnu razliku, ne znam kako moze da padne napamet da uzme auto koji trosi 11-12 litara uz nikakvu dodatnu pogodnost. Taman i da mu ubaci plin trosice kao neki prosecan benzinac (znaci ne stedljiv)

Ako si mu prijatelj slagaces ga makar za njegovo dobro

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
I ja sam vec napisao da za nekog ko nateze nije automatik star 20 godina koji trosi 10+ litara, ali neka cenjeni kupac odluci, ipak on daje lovu.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Danas sam video jednog Twinga u Vojvode Stepe sa zalepljenim paprom na kome pise da je na prodaju. Ispod pise kako je auto presao samo 3000km posle generalne i da ima neki polu automatski menjac, sta god to bilo. Cena 2000 evra. 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2