Toyota Auris
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Toyota Auris
Danas je gledam u Top Speedu pa da su hteli ruzniju ne bi je napravili, od armaturne table do zanjdeg kraja, stvarno je najruzniji auto koji sam video u poslednje vreme.
Hm, ne bih se slozio. Meni se licno ne svidja toliko dizajn, ali nije toliko ruzan a uostalom ovaj test sve govori. Kad se postavi pored Golfa VII sasvim drugaciji je dozivljaj. Izgleda mocno i dobro. Sasvim drugacija perspektiva. Cak i enterijer izgleda dobro. Mora se ovaj auto dobro pogledati
Jedva cekam uzivo da ga vidim.
A naslov je odlican
Toyota Auris 1.6 vs. Volkswagen Golf 1.4 TSI - Assassination of King
http://www.auto.cz/toyota-auris-1-6-vs- ... rale-72679
Naravno, Golf je all-around pobednik, ali su ovo sve nijanse i sledeca generacija moze da prestigne Golfa u svemu.

A naslov je odlican

Toyota Auris 1.6 vs. Volkswagen Golf 1.4 TSI - Assassination of King
http://www.auto.cz/toyota-auris-1-6-vs- ... rale-72679
Naravno, Golf je all-around pobednik, ali su ovo sve nijanse i sledeca generacija moze da prestigne Golfa u svemu.

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
I pored svih ovih slika, po mom misljenju je daleko iza Gnojfa
A tek ostalih evropejaca u klasi

Brzine idu u H-a !!!

Pa ne slazem se bas, Golf izgleda ko isisana kutija ovde. Totalno dosadan kao neka baba. Auris je preteran u dizajnu.
Po meni Auris treba da bude svedeniji a Golf malo avangardniji.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Day Walker napisao:I pored svih ovih slika, po mom misljenju je daleko iza Gnojfa![]()

Dodao bih i da mi je prilicno neubedljiv i prilicno ruznjikav enterijer u odnosu na Golfov...
EDIT: Top detalj je digitalni satic pored ventilacije

Poslednja izmena od igorche20 u 04 Feb 2013, 14:49, izmenjeno 1 put ukupno.
cozmo napisao:Pa ne slazem se bas, Golf izgleda ko isisana kutija ovde. Totalno dosadan kao neka baba. Auris je preteran u dizajnu.
Jedino na sta ovaj Auris treba da bude sveden,jeste sirov materijal procesom reciklaze.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
****te gluposti.
Procitajte malo test ovaj sto sam linkovao pa se spustite na zemlju s komentarima.
Auto je odlican. I malo prosvrljajte po netu i procitajte kakva je ergonomija i polozaj vozaca, maltene kao u Toyoti GT86 a to je i bio cilj. U tom segmentu je drasticno bolji od Golfa.
A Golf je NEOPEVANO ruzan, pa pogledajte ga spreda, smesno, ja ne znam kome ovo moze da se dopadne. Golf I koji je usisao neki steroid. Hit.
Malo citanja testova i prvih utisaka nije naodmet.
Ustvari sve ce vam reci jedan zanimljiv komentar sa B92:
Када се појави нова Тојота у Србији коментари бљак, ужас, прескупо, није квалитет што је био...е када се појави нова Шкода све куллл, у Србији Шкода прода лимузина више него сви Корејанци и Јапанци скупа! Па свет од Срба треба да учи шта је лепо, јефтино и квалитетно, нико нема што Србин имаде УКУС И ЗНАЊЕ.
(Аца, 2. februar 2013 00:08)
EDIT by mod: obrati paznju na izrazavanje.
Procitajte malo test ovaj sto sam linkovao pa se spustite na zemlju s komentarima.
Auto je odlican. I malo prosvrljajte po netu i procitajte kakva je ergonomija i polozaj vozaca, maltene kao u Toyoti GT86 a to je i bio cilj. U tom segmentu je drasticno bolji od Golfa.
A Golf je NEOPEVANO ruzan, pa pogledajte ga spreda, smesno, ja ne znam kome ovo moze da se dopadne. Golf I koji je usisao neki steroid. Hit.
Malo citanja testova i prvih utisaka nije naodmet.
Ustvari sve ce vam reci jedan zanimljiv komentar sa B92:
Када се појави нова Тојота у Србији коментари бљак, ужас, прескупо, није квалитет што је био...е када се појави нова Шкода све куллл, у Србији Шкода прода лимузина више него сви Корејанци и Јапанци скупа! Па свет од Срба треба да учи шта је лепо, јефтино и квалитетно, нико нема што Србин имаде УКУС И ЗНАЊЕ.
(Аца, 2. februar 2013 00:08)
EDIT by mod: obrati paznju na izrazavanje.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ukusi se razlikuju pa će i ovaj Auris sigurno naći put do ponekog kupca. Video sam već jedan na ulici, onako u prolazu. Po meni, definitivno nije po ukusu prosečnog kupca sa ovih prostora, a verujem i da se većini evropljana neće svideti bar ne na prvi pogled. No to ne znači da neće biti dobro prodavan na globalnom nivou, jer će možda na azijskom tržištu oboriti sve rekorde prodaje. Kažem možda. 

Posetite www.garaza.rs !
Cozmo, lepota je u očima posmatrača.
Izmedju ova dva auta, Aurisa ne bih ni pogledao.
Izmedju ova dva auta, Aurisa ne bih ni pogledao.
Slažem se. Da je lep - nije, ali će ga neko kupiti.trojanac napisao:Ukusi se razlikuju pa će i ovaj Auris sigurno naći put do ponekog kupca.
Za ovo bih te banovao.cozmo napisao:****te gluposti.
Shvati da ne svršavamo svi na NjV Toyota i ponašaj se u skladu sa tim.
cozmo napisao:A Golf je NEOPEVANO ruzan, pa pogledajte ga spreda, smesno, ja ne znam kome ovo moze da se dopadne.

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Kao sto je tebi Golf NEOPEVANO ruzan tako je i meni ova toyota NEOPEVANO ruzna i isto ne znam kako moze nekome da se dopadne...cozmo napisao:A Golf je NEOPEVANO ruzan, pa pogledajte ga spreda, smesno, ja ne znam kome ovo moze da se dopadne. Golf I koji je usisao neki steroid. Hit.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sa žaljenjem mogu samo da konstatujem isto.nixa napisao:Izmedju ova dva auta, Aurisa ne bih ni pogledao.

Meni je nov Auris ružan, ali o ukusima ne treba raspravljati.

Širim haos!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nema sta da se raspravlja - ruzan je u vraziju mater 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...