Brkas babe i zabe Ivane, pricam ti o ozbiljnim automobilima a ne o staroj Bubi koja ma koliko ti davao gas ide kako ona hoce i Golfu kecu koji ne najbolji lek za kamen u bubregu. Cak ih ni ja ne bi vozio. Nije tolika razlika izmedju G3 i G4, bar ne sa GTI modelima, sa ostalima se nisam sretao. Bolji svakako jeste G4, ali nije to astronomska razlika.
Ne znam da li si primetio, nista nisam zamerio Golfu i VW-u generalno....
Floyd, neko je pre rekao, ne vidim o cemu je problem iskorisiti 150ks? Meni je to i malo, tj ne malo nego neka normala. Bezbedno mozes da vozis samo neki autic od 50ks sa kojim ni ne mozes da ubrzas do nekih vecih brzina. I nisam rekao da je Mecka neudobna, Mecka je mama sto se tice udobnosti za sve sem tih starih, sada vec izumrlih Citroena. Mozes sa CX-om da pratis po krivinama Mecku, doduse sa turbo verzijom koja je malo drugacije stimovana

Mislim kad kazem mozes da pratis, podrazumevam da budu slicne snage, a ne neki jaci merc koji bi ga u rikverc obisao

Ali svakako nije pozeljno pratiti mecku, caletu i meni je zveknuo taj turbo motor zbog jurnjave od bg do zr za e klasom W211, a mecki nista

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...