Taksi vozila po svetu - kolekcija
Re: Taksi vozila po svetu - kolekcija
da, krenuli sa vojnim avionima bagatela, a dosli do 500 kinti za broj... tako ce i ovo ako bude interesovanja...
Pda, tako su krenuli sa vojnim mašinama. Sada koštaju 500 dinara i prestao sam da kupujem.
Dole u dnu piše zagarantovana cena do kraja izlaženja, zvao sam ih da pitam kako to poskupljenje objašnjavaju, ili ti što od usta prave guzicu, međutim niko se ne javlja.
Imam prvih 5 tenkova
Dole u dnu piše zagarantovana cena do kraja izlaženja, zvao sam ih da pitam kako to poskupljenje objašnjavaju, ili ti što od usta prave guzicu, međutim niko se ne javlja.
Imam prvih 5 tenkova

500 dinara je skupo za ovo, cena od 300 je ok, ali iz principa necu kupovati vise ako podignu cenu... Srpska posla uglavnom..
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Nece dizati cenu i sa avionima su poceli od 200, 300, i 500 je krajnja cena do kraja, tako je i sa ostalim kolekcijama, po kao sta voli to je ta cena,,,

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Pa 500 dinara je previše, kako god okreneš.
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
pa cena po evropi se krece oko 5 evra mozda i 7 kako gde, a sad nas standard 

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Nesto se razmisljam da uopste ne skupljam pandurska vozila, ipak se jezim kad ih vidim 

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
Letos su napravili pravu poteru zamnom, kao u filmu
A ja ama bas nista nisam radio, dao zmigavac, skrenuo desno lepo polako i nastavio polako da vozim. A na putu kojim sam isao pre nego sto sam skrenuo desno na 500m od skretanja je bila racija i oni su umislili da bezim od policije, pale auto, duga svetla naravno i dali se u "poteru". Kazem "poteru" jer ja nisam niti bezao niti pravio sranja, samo sam isao tamo gde sam krenuo. I stignu oni mene, jedno 2 kilometra su vozili da bi me stigli, rotacije pored mene, zaustavljaj auto, na kraju ulice zvali drugu patrolu da mi prepreci put, ma smejurija ziva
Izadjite iz auta, ja izadjem, ciji je auto, reko moj, ugasite ga (nikad mi nece biti jasno zasto to traze), ja ga ugasim, jeste pili, nisam, ajde test, naduvao 0.00, panduri se skenjali, vraca mi dozvolu sav besan jer je mislio da sam ulov dana. I na kraju javlja drugoj patroli na kraju ulice da su slobodni i da su me stigli i da je sve ok
Uopste nemaju mozga, da sam hteo da im pobegnem, valjda bi bezao a ne bi na pravcu od 4km vozio 50... I da, pametnjakovici su mi usli u dupe i upalili duga svetla, a nisu bili tad upalili rotacije i ja jos reko gle ovu budalu... Tek kad su dosli pored mene su upalili rotaciju...

Uopste nemaju mozga, da sam hteo da im pobegnem, valjda bi bezao a ne bi na pravcu od 4km vozio 50... I da, pametnjakovici su mi usli u dupe i upalili duga svetla, a nisu bili tad upalili rotacije i ja jos reko gle ovu budalu... Tek kad su dosli pored mene su upalili rotaciju...
Nego jel ima neko neke informacije o kolekciji Kultini automobili? Bila je prica da se izdaje samo za teritoriju KG, pa posle kao bice u svim gradovima i na kraju ih nema nigde 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pisao sam vec u temi o maketama automobila. Kultni automobili su izlazili u cetiri grada kao test edicija, 4 modela, i zamisao je bila da onda edicija krene opet u celoj Srbiji. Negde je zapelo, a pretpostavljam i gde: Amercom (izdavac svega sto sada ide) je zatrpao trziste odjednom sa brdom modela po nizim cenama, dok je DeAgostini planirao da Kultni automobili kostaju 700 dinara komad. Razlika u kvalitetu je ogromna, DeAgostini angazuje IXO za izradu autica, a Amercom neke budjave kineze. Zadnji info koji je objavljen na facebook strani posvecenoj kolekciji je da je privremeno stopirana i da ce obavestiti sve kad krene ponovo, i tako stoji vec 5 meseci. Za to vreme DeAgostini izdaje kamenje...
Do sad sam pokupovao sve avione i borna vozila. Taksije sam krenuo, ali sam video kako ce unapred izgledati i ono ne vredi 500 dinara ni u ludilu, tako da to ide na led. Lokomotive su sasvim korektne, i svidja mi se sto su malecke. Policijska vozila vec sa slika deluju retardirano pa cemo i to preskociti.
Do sad sam pokupovao sve avione i borna vozila. Taksije sam krenuo, ali sam video kako ce unapred izgledati i ono ne vredi 500 dinara ni u ludilu, tako da to ide na led. Lokomotive su sasvim korektne, i svidja mi se sto su malecke. Policijska vozila vec sa slika deluju retardirano pa cemo i to preskociti.
Steta je sto kod nas nista ne moze da uspe... I potpuno se slazem da taksiji ne vrede 500din, 300 je maksimalna cena...
Jel zna neko kakav ce biti ceo spisak taksija?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ma nece vredeti ni 300. Uvek ti u prve serije idu bolje uradjeni primerci, tako da su Pezejac i Ajkula vrhunac mogucnosti, ostali ce biti tri klase ispod. Cararama je recimo pojam za ove modele, da ne pominjem nekog ozbiljnijeg
Next, u prvom broju revije su se pojavile nalepnice sa sledecim modelima:
Fiat 125P
Citroen DS 19
Tuk Tuk
Toyota Crown
Ford Crown Victoria
Peugeot 203
Renault 8
Citroen TA
Alfa Romeo 156
Peugeot 504
Simca 1000
Volvo 144
Ovim redosledom bi trebali da izlaze
Rakhil, i ja imam osecaj da ce biti tako, ali hajde da sacekamo. Pezejac i Ajkula su uradjeni ok, videcemo sta ce dalje biti... Ne znam samo kome je palo na pamet da ubaci Alfu 156 kada se radi o starijim vozilima... Njih imam u 1001 varijanti, od obicne, GTA, zandarmerije, taksija...
Fiat 125P
Citroen DS 19
Tuk Tuk
Toyota Crown
Ford Crown Victoria
Peugeot 203
Renault 8
Citroen TA
Alfa Romeo 156
Peugeot 504
Simca 1000
Volvo 144
Ovim redosledom bi trebali da izlaze

Rakhil, i ja imam osecaj da ce biti tako, ali hajde da sacekamo. Pezejac i Ajkula su uradjeni ok, videcemo sta ce dalje biti... Ne znam samo kome je palo na pamet da ubaci Alfu 156 kada se radi o starijim vozilima... Njih imam u 1001 varijanti, od obicne, GTA, zandarmerije, taksija...