Citroen C4 Picasso 2
Re: Citroen C4 Picasso 2

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

ma daaaaaj
Francuzi su potpuno retardirani...

Francuzi su potpuno retardirani...
Ko bi rekao da ćeš shvatiti? 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ne znam sta im je ovo trebalo... Lici mi na mesavinu starog Audi A2, 500L i proslog Pikasa. Jednom recju-frankenstajn. Posle prelepog prethodnika, ovde se neko grdno zaje...
p.s. Bas ovih dana sam razmisljao kako Citroen ubija sa dizajnom (prvenstveno DS modeli), i posebno sam slinio nad DS 5, koji se pojavljuje u reportazama poslednjih nekoliko brojeva hrvatskog Auto kluba. Izuva auto dizajnom!
p.s. Bas ovih dana sam razmisljao kako Citroen ubija sa dizajnom (prvenstveno DS modeli), i posebno sam slinio nad DS 5, koji se pojavljuje u reportazama poslednjih nekoliko brojeva hrvatskog Auto kluba. Izuva auto dizajnom!
Pa ovo je uzas 
EDIT: spreda naravno

EDIT: spreda naravno

Sad već to i ima nekog smisla...
Off topic
Inače, ovi savremeni autodizajneri i jesu estetski stasali na Robocop-u, NFS-u i PowerRangers-ima
Off topic
Inače, ovi savremeni autodizajneri i jesu estetski stasali na Robocop-u, NFS-u i PowerRangers-ima

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
mr.Big napisao:Sad već to i ima nekog smisla...
Off topic
priznaj da si to rekao samo zbog onog VW u pozadini

Pazi kad ga nisam ni primetio.
Ozbiljno, ovako uživo mi Picasso baš deluje nekadašnje nerazumno Citroenaško šmekerski -ako me razumete...
Kao najava.
Citroen Technospace Concept

Citroen Technospace Concept

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ako nista, barem je lepsi od Aurisa i Rav4... 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Uh, baš smela izjava. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!