Novi Sad
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Novi Sad
A sta ce raditi sa ovim zeleznickim? Razmontirati?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Nemoj da se sikiras, doci ce sakupljaci sekundarnih sirovina u roku od odmah.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Dragane, kod kupovine stana najbitnije je da je stan uknjizen...
Onda je i cena nesto veca, ali je i sigurna investicija...
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Apropo ovog, evo mape sa parcelama, a posle proveris preko broja parcele sta je upisano u katastar, da te glava ne boli. Poznanik je taman hteo da proda stan i dobio povoljnu ponudu, i kada su otisli u katastar da provere ispalo da je stan pod hipotekom pod koju ga je stavio jos investitor.swemir napisao:Dragane, kod kupovine stana najbitnije je da je stan uknjizen...

Hmmm mislim da ipod 1000 tu nije. Mada ti je moja preporuka da gledas 2 km dalje(drugi deo gradadragan napisao:je li novosadisti, kako se sad krecu cene stanova tu, recimo koliko je kvadrat nekog manjeg stana ( 25tak kvm ) u nekoj novoj zgradi na bulevaru u okolini futoske?
i koje su cene stanarina u tom kraju?

Ako ima, mislim da je mnogo bolje. Ako ima potrebe, parkinga ima i vise nego sto treba, dobro je povezano itd itd...
Inace, to su "omiljene" dimenzije...ipak veci moze da se nadje kud i kamo povoljnije. Inace, prilicno sam skeptican po pitanju tih "novih zgrada".

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Kod mene na novoj detelinari manji stanovi idu od 800 do 1000 kvadrat nova gradnja, izdavanje garsonjera od 120 do 160eur
sent from my phone using the fingers
sent from my phone using the fingers
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
NN jeste najbolje, najvise parkinga, najvise mesta za igranje dece, poslednje kvalitetne (komunisticke) zgrade, nocu jako malo saobracaja, ali ovih dana novine pisu samo u pucnjavama i kradjama na NN tako da to moze da poplasi kupca 

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Da li se to redovno azurira posto je moj stan na NDetelirani uknjizen a na mapi nema crvene kocke?superboss napisao:Hmmm mislim da ipod 1000 tu nije. Mada ti je moja preporuka da gledas 2 km dalje(drugi deo gradadragan napisao:je li novosadisti, kako se sad krecu cene stanova tu, recimo koliko je kvadrat nekog manjeg stana ( 25tak kvm ) u nekoj novoj zgradi na bulevaru u okolini futoske?
i koje su cene stanarina u tom kraju?), na Novom Naselju.
Ako ima, mislim da je mnogo bolje. Ako ima potrebe, parkinga ima i vise nego sto treba, dobro je povezano itd itd...
Inace, to su "omiljene" dimenzije...ipak veci moze da se nadje kud i kamo povoljnije. Inace, prilicno sam skeptican po pitanju tih "novih zgrada".
NNaselje je ok,prvenstveno zbog zelenila,parkinga i ostalih propratnih sadrzaja(banke,marketi,dom zdravlja,oskole,vrtic..).
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
ja zivim na Grbavici, meni je taj dio grada najoptimalniji (mada ukusi se razlikuju). Zavisi sta hoces, ako hoces stan koji je uknjizen i koji je potpuno zavrsen a ne da je ostalo ovo ili ono da jos investitor zavrsi pa cekas to da bi uknjizio, onda se moras malo vise otvoriti.
Bilo bi dobro da konkretizujes pitanje, ja sam se tim problemom bavio prije 3.5 godine ali mozda ti mogu pomoci oko nekog savjeta sto se tice agencija ili sl...
Bilo bi dobro da konkretizujes pitanje, ja sam se tim problemom bavio prije 3.5 godine ali mozda ti mogu pomoci oko nekog savjeta sto se tice agencija ili sl...
Re: Одг: Novi Sad
Prosao sam danas kroz Alberta Ajnstajna. Cela ulica nekako odudara od svega,sva je u nekom fensi fazonu,parkirane pamamera,sti. Samo sto je bukvalno na kraju grada...
sent using Tapatalk
sent using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Koliko sam video sve se redovno azurira, cak imas gore i datum azurnosti pise. Stanovi po zgradama se nalaze pod parcelom objekta, pa kad upises to u katastru onda moras da trazis stan po stan.Puzo81 napisao: Da li se to redovno azurira posto je moj stan na NDetelirani uknjizen a na mapi nema crvene kocke?

Sta znam, meni pomalo klaustofobican deo grada....ne kazem da je los, ali mi se ne svidja jednostavno...Risto napisao:ja zivim na Grbavici, meni je taj dio grada najoptimalniji (mada ukusi se razlikuju). Zavisi sta hoces, ako hoces stan koji je uknjizen i koji je potpuno zavrsen a ne da je ostalo ovo ili ono da jos investitor zavrsi pa cekas to da bi uknjizio, onda se moras malo vise otvoriti.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
stvar ukusa ali i ulice gdje zivis... ja sam prije zivjeo u Danila Kisa, zivi pakao od guzve i nedostatka parking prostora, sada sam juznije u manjoj ulici i ovdje mi je bas extra...