Dobro veče
Re: Dobro veče
Opet ne videh Texov X3 u Zr 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A prekršaj je?nikaragva napisao:Evo posle 3 godine i 3 meseca posta, konačno je sevnula jedna kazna i meni
Nisam znao da skoro svako jutro stoje u Bulevaru Evrope.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Dobro vece 
Malo ucio, sad jedna doza interneta pa na posao
Ja imam jednu ne placenu od maja, uhvatili me u Kamenici da pricam na tel, cenim da cu je platiti do ovog rodjendana
Evo malo smesnih stvari, nisu one bolestine od danas
https://www.facebook.com/photo.php?v=12 ... =2&theater

Malo ucio, sad jedna doza interneta pa na posao

Ja imam jednu ne placenu od maja, uhvatili me u Kamenici da pricam na tel, cenim da cu je platiti do ovog rodjendana

Evo malo smesnih stvari, nisu one bolestine od danas

https://www.facebook.com/photo.php?v=12 ... =2&theater
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa čovek ga parkira u dvorištu u garaži.NexT napisao:Opet ne videh Texov X3 u Zr

Širim haos!
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Danas sam bio u spediterskoj firmi da se raspitam oko carinjenja vozila... Za vozilo staro 12godina i placeno 1400chf, carina ni manje ni vise, no 900chf (spediterska usluga, zavod, carina i pdv, lezarina)... EJ, BRE!!! 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Kad nisi video Texov X3, onda znaci da u ZR nisi video uopste X3NexT napisao:Opet ne videh Texov X3 u Zr

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Topla ljudska prica... :-DDusan napisao:Ne znam sta je sa vestima danas? A tek onaj covek sto je na NBG upao u saht gde je poklopac ukraden, a prolaznici mu pokrali stvari dok je zapomagao?
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
69km/hGrujic napisao:A prekršaj je?nikaragva napisao:Evo posle 3 godine i 3 meseca posta, konačno je sevnula jedna kazna i meni

Srbistan batoDusan napisao:A tek onaj covek sto je na NBG upao u saht gde je poklopac ukraden, a prolaznici mu pokrali stvari dok je zapomagao?

Video. Ali BG tableTexonja napisao:Kad nisi video Texov X3, onda znaci da u ZR nisi video uopste X3NexT napisao:Opet ne videh Texov X3 u Zr

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pametno što nije 71km/hnikaragva napisao:69km/hGrujic napisao:A prekršaj je?nikaragva napisao:Evo posle 3 godine i 3 meseca posta, konačno je sevnula jedna kazna i meni

Nikada nije imalo veze sa cenom, sve i da si ga 1e platio, to se po katalogu razrezuje.Milos_kg napisao:Danas sam bio u spediterskoj firmi da se raspitam oko carinjenja vozila... Za vozilo staro 12godina i placeno 1400chf, carina ni manje ni vise, no 900chf (spediterska usluga, zavod, carina i pdv, lezarina)... EJ, BRE!!!
Sabac je keva, Nesto slicno kao Ceca, ali za automobile

What i do for the livin'? I live for the livin'.
Dobro jutro,
Evo zanimljive aplikacije koju sam nasao na appstoreu,

Aplikacija ima i merenja od 0 do raznih brzina pa opet do nule, ali nije bilo svrhe sa zimskim balonima bilo sta pokusavati.
Evo zanimljive aplikacije koju sam nasao na appstoreu,

Aplikacija ima i merenja od 0 do raznih brzina pa opet do nule, ali nije bilo svrhe sa zimskim balonima bilo sta pokusavati.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kako se zove app?
TT post.
TT post.
G-Tac free. Ima gomila drugih, jos boljih aplikacija ali je ova jedina besplatna, mozda za android ima jos nekih koje se ne placaju.
Nisam imao prilike da ga prvozam kako treba da zabelezim koji G vise.
Ovo je manje vise po nbg voznja.
Nisam imao prilike da ga prvozam kako treba da zabelezim koji G vise.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.