Dobro jutro. Kako je lepo nedeljom odspavati duze. Pisem iz toplog kreveta.
Auto u garazi, danas odmara i on. Tako da me sneg ni najmanje ne interesuje.
Speaking about blato, primetio sam da poslednjih mesec i po dana ne mozemo da se otresemo blata. Stalno je neko blato, cas pada neko govno, cas se topi.
Nego ne znam kako se Svabe i ostala Eu bratija snalaze sa tim. Da li kod njih nema blata prirodno jer je manje "prasnjavo" podneblje ili sto imaju svuda travnjake ili sta li je, ali tamo nigde nisam nagazio na blato ili ga video. A kise i snega bogami bude i vise nego kod nas.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
U Srbiji, narocito u Banatu, ima puno prasine. Leti kad operem auto ujutru, vec do uvece se nahvata prasina. Kad padne samo malo kise i vozim tako da me ostala vozila prskaju, dovoljno je par km voznje da auto cim se osusi izgleda kao da ga je neko ispovracao. Na crnoj boji je to narocito ruzno.
Medjutim, sa Porscheom sam za 15 dana presao 5.500km, bilo je kise vise puta, vozio sam i autoputem po kisi, sav je bio isprskan vise puta, ali kada se to osusi ne ostane kao povracka nego kao da samo sklizne sa auta i on je i dalje crn, gotovo cist. Jedino sto je bilo prljavo nakon 15 dana su felne koje su bile gotovo potpuno crne (fabricki su sive) od kocenja. Sta oni rade da nemaju tu ruznu prasinu i blato?
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!