Sport
Re: Sport
Šta sutra? Jesu li normalni, pa nije to tenis. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
I sto je najgore ispastaju normalni navijaci koji su samo dosli da podrze svoj klub i gledaju utakmicu, a huligana nikako da se resi ni drzava, a ni kluboviHeineken napisao:Stoka! Nikad necu razumeti retarde koji dodju na utakmicu da prave sranja...bane valjevo napisao:Dimne bombe, suzavac, uletanje navijaca na teren, za njima zandarmerija... Standardni kosarkaski derbi, nista novo...![]()

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ni najmanje. Nakon svih dešavanja u fudbalu i sad u košarci polako mi postaje svejedno ko će osvojiti koji trofej. Sam sport je doveden do apsurda. Od klubova, navijača, menadžera, sponzora...
Bolje da se nerviram oko drugih stvari.

Bolje da se nerviram oko drugih stvari.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Oko tih drugih stvari ne sme da bude nerviranja
Šalim se ja malo, ja jeste da navijam za Zvezdu ali ovo je više mafijaški rat a ne sport, ne samo u basketu kao što ti reče...

Šalim se ja malo, ja jeste da navijam za Zvezdu ali ovo je više mafijaški rat a ne sport, ne samo u basketu kao što ti reče...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
ja sam pobjedu u Kupu proslavio bas onako kako dolikuje
ko zna kad ce biti nova prilika za neki trofej, valja to propisno proslaviti
Nadam se da u kosarci dolazi do smjene na tronu, bilo bi fer da sada mi malo vladamo

Nadam se da u kosarci dolazi do smjene na tronu, bilo bi fer da sada mi malo vladamo

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mislim da je odavno sport prestao da bude sport, ali ne samo kod nas... vec globalnoTheWickerMan napisao: Šalim se ja malo, ja jeste da navijam za Zvezdu ali ovo je više mafijaški rat a ne sport, ne samo u basketu kao što ti reče...

Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kiselo je grozdje!Geza napisao:Čestitam FMP-u na pobedi.![]()
Odnosno DIVI.
Odnosno ...
Kako li se zove taj klub ?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Vidim neki nisu sportski podneli poraz.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50