Proklizavanje koje sam pomenuo gore se desilo u junu mesecu (predprošle godine) sa originalnim Firestone gumama i originalnim Boš paknovima sa pređenih 16k km pri brzini od 30-40 km/h. Raskrsnica pod pravim uglom, mnogo kiše, malo tramvajskih šina i dosta horizontalne signalizacije. Preko 30 g tuda vozim svakojake krševe i nikad nisam bio tako blizu kupanju u lepoj, plavoj Rakovičkoj reci.Bax napisao:Moj z10 je kuburio na tehnickom zadnih kocnica, jednom je stelovan, ali to nije poboljsalo stvar.secam se dva izletanja u raskrsnicu, ali iz normalne brzine ja i ne vozim vise od 50-60. Oba puta sa winterama, i oba puta kad sam trebao da skrenem u sporednu ulicu. Takodje mi je letos zaplesao sa letnim na krivini kad se iznenada ukazalo crveno, zaklonjemo iza parkiranog busa. Tad je pobegao zadni deo vozila, ali nista stresno, jer sam ukocio.
Kolega mi je prijavio da je imao jos jedno uletanje sa Sava Adapto pre neki dan, gde je takodje proleteo na Cukarici.
Sent from my Amiga 500, using Kickstart 1.2
A na Golfu trenutno imam Sava Adapto i nemam nikakve zamerke na prijanjanje. Doduše ovde ABS radi besprekorno, ali pravo iskušenje za gume je ubrzanje sa ~400 Nm...