cozmo napisao:Koleginicinom vereniku ukraden Golf IV juce na Dusanovcu. Ostavio covek jednu noc auto van garaze i eto. 2003 godiste.
Koliko god strašno zvučalo, toliko i razumljivo. Najteže je sačuvati istinske vrednosti - lepu ženu, drago kamenje, nj.v.Golfa, tdi, itd ...
moonru je mala beba za tebe, ne mogu da se načudim da nisi banovan ( ne zbog ovog posta, nego zbog stotine sličnih u kojima elegantno podjebavaš i zajebavaš ovde normalne ljude).
Ovo sto je receno od strane mr.Big-a je opstepoznato tako da ne vidim da je bilo uvredljivo i licno nekom upuceno. Vise smatram to satiricnim humorom. I ja volim salu i cesto se salim na ovom forumu
Jutros ponovo masna fleka pored zadnjeg desnog točka.
Ko je - da je, nije se puno ovajdio, verovatno je više popio i prolio nego što je odneo... U sred lokve inače poveća "šlajmara" koju je "ishrakao" pošto se nagutao benzina...
Za utehu bar nema nikakvih oštećenja na autu, čak je i čep uredno zavrnut...
Razmišljao sam ranije da kupim čep sa ključem, možda gurnem onu oprugu u uliv, dodam još jedan mikroprekidač (alarma) na vratanca... No - sve uzalud ako mi obijanjem ili sečenjem guma na ulivu naprave veću štetu od tih par izvučenih litara, pa sam odustao. Vozim i dalje na rezervi, najbolja opcija.