Ja nisam ni u drustvu ok, i odredjen broj ljudi me ne voli preterano jer ne umem da cutim. ZNaci, nista od serijskog ubiceDay Walker napisao:Samog sebe?NexT napisao: Znam za jednog tako bolesno ljubomornog lika koji je inace u drustvu manje-vise ok...
Dobro veče
Re: Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
U pravu si i za jedno i za drugo. Ne znam da li se Drejk ovde registrovao, slabo je dolazio i na VG pre otvaranja Garaže. Mislim da je fića prodat.djiuliju napisao:Jel ona slika kad je polo bio kod Gagija sa nekog skupa? Jel bese onog crvenog ficu vozi Drejk, il kako bese nik tom liku? Nema ga sad ovde?
Posetite www.garaza.rs !
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sad sam i ja hteo da postavim klip.
Klasicna budala, dobro je da je pesak video kretena i da se biciklista sklonio na vreme. Sinoc, oko pola 2 ujutru, sam prisustvovao slicnoj sceni na Bulevaru Milutina Milankovica kada je lik sa Golfom V od Super Vera ka Tosinom Bunaru prosao na tri-cetri crvena svetla pri brzini oko 120 km/h i to bez ikakvog kocenja. Sva srecan pa ga niko nije pokupio na raskrsnici sa Omladinskih Brigada, koja je prometnija od prethodnih raskrsnica.
Pa neka mi posle neko kaze da je poostravanje kazni represija nad nama, normalnim vozacima. Ko je normalan vozac, nece praviti ovakve prekrsaje.
Klasicna budala, dobro je da je pesak video kretena i da se biciklista sklonio na vreme. Sinoc, oko pola 2 ujutru, sam prisustvovao slicnoj sceni na Bulevaru Milutina Milankovica kada je lik sa Golfom V od Super Vera ka Tosinom Bunaru prosao na tri-cetri crvena svetla pri brzini oko 120 km/h i to bez ikakvog kocenja. Sva srecan pa ga niko nije pokupio na raskrsnici sa Omladinskih Brigada, koja je prometnija od prethodnih raskrsnica.
Pa neka mi posle neko kaze da je poostravanje kazni represija nad nama, normalnim vozacima. Ko je normalan vozac, nece praviti ovakve prekrsaje.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Evo ja ti kažem, jer se pooštravanje kazni za bahatost svede na pooštrenje kazni za sitnije prekršaje koje prave normalni vozači.
A za ovaj prekršaj je kazna solidna... Samo ga treba uhvatiti, najmanje mesec dana zatvora, a dozvola na 9 meseci.
A za ovaj prekršaj je kazna solidna... Samo ga treba uhvatiti, najmanje mesec dana zatvora, a dozvola na 9 meseci.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Slazem se sa tobom da to tako obicno biva. Ali ja govorim o poostravanju ovakvih prekrsaja, posto izgleda da takvim manijacima nije dovoljno mesec dana zatvora.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Možda bi bilo kada bi redovno išli na 30 dana pun pansion 
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
trojanac napisao:U pravu si i za jedno i za drugo. Ne znam da li se Drejk ovde registrovao, slabo je dolazio i na VG pre otvaranja Garaže. Mislim da je fića prodat.djiuliju napisao:Jel ona slika kad je polo bio kod Gagija sa nekog skupa? Jel bese onog crvenog ficu vozi Drejk, il kako bese nik tom liku? Nema ga sad ovde?
Nije prodat, ali stoji na parkingu, a Drejk vozi Step Up
A to je bio nas prvi zvanicni skup ako se ne racuna onaj off road u Vrscu
@ mm - ja to volim da zovem blatobran, a odgovor na tvoje pitanje je zaglavljivvanje u snegu, pa onda rucno vadjen vise puta, a posto blatobran nije pricvrscen svim srafovima, a jos je i metalni za raziku od nekih franscuskh automobila

nista ne kazem, samo neka raja sa foruma pogleda... kakvu poruku poslati ne znam, ali istina je negde tamo...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa obzirom na lucidni metod za vađenje iz snega jedino bi možda pomoglo krilo/blatobran od titanijuma.Gaginh0 napisao: @ mm - ja to volim da zovem blatobran, a odgovor na tvoje pitanje je zaglavljivvanje u snegu, pa onda rucno vadjen vise puta, a posto blatobran nije pricvrscen svim srafovima, a jos je i metalni za raziku od nekih franscuskh automobila
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Tapatalk mi izlistava ravno 1000 tema na Garazi ukupno 
TT post.
TT post.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
To izlistava odavno. Valjda mu je to max
TT
TT
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
A ja mislio jubilej.
Šta se desilo sa slobodnim internetom, svi online streaming sajtovi pogašeni?
Nema vojvodinanet-a, kk, šta sada da radim kada ništa ne radim?
Šta se desilo sa slobodnim internetom, svi online streaming sajtovi pogašeni?
Nema vojvodinanet-a, kk, šta sada da radim kada ništa ne radim?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ne znam da li mislis na LS ali ti strimovi se redovno gase i ono sto radi je ocaj.
Ja sad gledam stream na klik telekom, kvalitet solidan, moze da se gleda.
sent from my phone using the fingers
Ja sad gledam stream na klik telekom, kvalitet solidan, moze da se gleda.
sent from my phone using the fingers