Da li je veličina bitna? (Poređenja po klasama)
Re: Poređenja po klasama - prednosti i mane
Bas si velikodusan 

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Re: Poređenja po klasama - prednosti i mane

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Da li je veličina bitna?
limuzina nije hbStjepa napisao:Da jos jednom iznesem svoje misljenje o karavanima:
OVAKVA vozila mogu biti lepsa od svojih limuzina HB-ova?! :trljamoci:![]()
Sto se mene tice karavani se kupuju iz poslovnih potreba, kao i pick-up-ovi, kombinovana vozila i kamioni.
Tvrdim da se uvek moze naci NORMALNO vozilo za licni ili porodicne potrebe, pod uslovom da porodica ne broji vise od 3 deteta.
Nekako cim vidim karavana odmah vidim sliku sa montiranom korpom i merdevinama na istoj, kao i gepekom punim alata.
Iznosio sam ovo jos i ranije, al mi doslo da napisem jos jednom.

Drugo, nemas pojma.

Re: Karavani lepši od svojih limuzina
@NexT zar ne vidis da mi fali interpunkcijski znak, zarez?
Drugo nit bi ti prisao 406-ici sw i Vianu da nisi u prici u kojoj jesi niti bi ja za ovo sitno godina posedovanja vozacke seo za volan nekog karavana da opet nisam u prici u kojoj sam. Samo sto ja priznam sebi i progutam knedlu kad god krenem k' vozackim vratima takvog vozila, a ti i sebe i nas ubedjujes kako je karavan
Sutra da se zaposlis u struci i da ti auto treba samo za licne/porodicne potrebe, za sluzbeni nebitno (mozda ti i ne treba ako budes vezan za kancelarijski posao), da li bi ikad pomislio o kupovini karavana?!

Drugo nit bi ti prisao 406-ici sw i Vianu da nisi u prici u kojoj jesi niti bi ja za ovo sitno godina posedovanja vozacke seo za volan nekog karavana da opet nisam u prici u kojoj sam. Samo sto ja priznam sebi i progutam knedlu kad god krenem k' vozackim vratima takvog vozila, a ti i sebe i nas ubedjujes kako je karavan

Sutra da se zaposlis u struci i da ti auto treba samo za licne/porodicne potrebe, za sluzbeni nebitno (mozda ti i ne treba ako budes vezan za kancelarijski posao), da li bi ikad pomislio o kupovini karavana?!

Pa ima li sta bolje za porodicne potrebe od karavana?
Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2
@Stjepa
Da.
Da se razumemo, sutra bih otisao da kupim seriju 3 kabrio sa platenim krovom, da mogu.
Inace, HB mi je najmanje zanimljiv, njega bih stavio na poslednje mesto. SUV me ne zanima. Kupe mi ja pointless jer postoji kabrio sa istom linijom
sedan je potpuno nepraktican za sve. Karavani su mi do jaja. Recimo neki veci karavan sa V6 dizelom bih uzeo odma sad odma, cipovao ga i nabijao komplekse raznoranim GTI-evima i slicnima
Octaviu RS bih takodje pre uzeo nego limuzinu.
Uopste nemam problem sa tim da moram da vozim neki kupe ili sta vec.
Sledeci auto ce mi biti sedan, ali ne bezim od toga da za par godina uzmem neki nadrkani A6 karavan...
Da.
Da se razumemo, sutra bih otisao da kupim seriju 3 kabrio sa platenim krovom, da mogu.
Inace, HB mi je najmanje zanimljiv, njega bih stavio na poslednje mesto. SUV me ne zanima. Kupe mi ja pointless jer postoji kabrio sa istom linijom

Octaviu RS bih takodje pre uzeo nego limuzinu.
Uopste nemam problem sa tim da moram da vozim neki kupe ili sta vec.
Sledeci auto ce mi biti sedan, ali ne bezim od toga da za par godina uzmem neki nadrkani A6 karavan...
I ako priznajem da su prakticni, licno ne verujem da bih kupio karavana...pre bih uzeo SUV ili MPV kada bi mi trebao takav auto.
think again

NexT napisao:Kupe mi ja pointless jer postoji kabrio sa istom linijom

Nijedan kabrio nema liniju kao kupe, mozda je nekom sitnica, ali svaki kupe je meni znacajnije lepsi. Pogledaj trojku kabrio i kupe C stub, slicno jeste, ali nije isto.
Sto se karavana tice po meni nikad nisu lepsi od limuzine ili jako retko ako im je osnova hatch (i to samo pojedini modeli), kao recimo fabia.
Poslednja izmena od Scuderia u 20 Feb 2013, 23:00, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
@sokic
Ti si bre totalno penzos stajl kad su u pitanju automobili
Ebo te kuravan..
Da je lep, da privlaci vise zenskih pogleda pa da te i razumem, al kad vec potsecaju na pogrebne usluge, ne znam sta ti se tu dopada
Ti si bre totalno penzos stajl kad su u pitanju automobili

Ebo te kuravan..
Da je lep, da privlaci vise zenskih pogleda pa da te i razumem, al kad vec potsecaju na pogrebne usluge, ne znam sta ti se tu dopada

Brzine idu u H-a !!!

Ima. Kupeftj napisao:Pa ima li sta bolje za porodicne potrebe od karavana?

@ DW
Nekome ne treba auto da privlaci
Uostalom, ti vozis zenski autic, sta se javljas, macho decko?
@Scud
Kupe nikada nece moci ovako da izgleda

Nekome ne treba auto da privlaci

Uostalom, ti vozis zenski autic, sta se javljas, macho decko?

@Scud
Kupe nikada nece moci ovako da izgleda

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa ne kazem da treba, vec da mi nije jasno da sa svojih 22god gotivis da vozis karavan 
A moj macho auto vole zenske .!.

Brzine idu u H-a !!!

@Next
Opet je limuzina bolja
Mada ne verujem da cu ici na E segment...D mi je sasvim odgovarajuci ili cak neki kupe
Imam drugara koji napuni punog Pathfindera kad krene na put...e sad sto on vuce neke gluposti koje ja ne bih je sasvim druga stvar.
A kabrio...to je poslednji tip auta koji bih kupio.
Zaprvo mi nije jasan relativno veliki broj kabrioleta u CH, zemlji gde broj suncanih dana mozes da nabrojis na prstima
Opet je limuzina bolja

Mada ne verujem da cu ici na E segment...D mi je sasvim odgovarajuci ili cak neki kupe

Sve zavisi od potreba porodice.ftj napisao:Pa ima li sta bolje za porodicne potrebe od karavana?
Imam drugara koji napuni punog Pathfindera kad krene na put...e sad sto on vuce neke gluposti koje ja ne bih je sasvim druga stvar.
A kabrio...to je poslednji tip auta koji bih kupio.
Zaprvo mi nije jasan relativno veliki broj kabrioleta u CH, zemlji gde broj suncanih dana mozes da nabrojis na prstima

Poslednja izmena od Floyd u 20 Feb 2013, 23:09, izmenjeno 2 puta ukupno.
A sto da ne gotivim?Day Walker napisao:Pa ne kazem da treba, vec da mi nije jasno da sa svojih 22god gotivis da vozis karavan
Za razliku od velike vecine, imam svoj auto od 19-e. I sad cu da kupim bolji.
Kad budem zaradio dovoljno da mogu da vozim e90 kabrio, vozicu njega...