Da li je veličina bitna? (Poređenja po klasama)

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: Karavani vs limuzine

Post od nikaragva »

Idete u čizmama na plažu? :D
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Floyd napisao:Stoji da se karavan vozi isto kao limizina ali brate, ruzan je pa je ruzan.
Ne znam kako nekom ko ima manje od 50 god a pritom nema poslovne potrebe da vuce velike stvari, uopste moze da se svidja karavan.
Sto rece Heroj, karavan je pravi penis shrinker :kezo:

Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Iako možda tako deluje, izbor automobila ti neće produžiti polni organ niti ćeš morati da imaš debelu devojku(što se vidi iz hellboyevog posta). I ja ne znam uopšte kako ovo može da ti se ne sviđa.

Slika
Poslednja izmena od ftj u 21 Feb 2013, 15:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

:kezo: :kezo: :kezo:

To su letnje čizme.
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Dusan napisao:Mada do sada nisam nikada cuo da je nekome minivan lepsi od limuzine.
Nisam rekao od limuzine nego karavana. ;)

Sto se tice utovara mislim da je jos lakse ubacivati stvari u miniven nego u karavan jer se poklopac gepeka dize vise a utovarana ivica je sira i niza. TV,frizideri,prasici,vitrine i sve ostalo staje bez problema. :D Meni je za posao i porodicu idealano vozilo pored crossovera.

Slika

Slika
trojanac napisao:Da postoji idealan auto, koji odgovara svima, onda ne bi ni postojalo toliko verzija. Stvarno ne vidim smisao diskusije. Normalno je da ljudi imaju različite potrebe i u skladu sa tim kupuju auto.
:plusone:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

ftj napisao:
Floyd napisao:Stoji da se karavan vozi isto kao limizina ali brate, ruzan je pa je ruzan.
Ne znam kako nekom ko ima manje od 50 god a pritom nema poslovne potrebe da vuce velike stvari, uopste moze da se svidja karavan.

Iako možda tako deluje, izbor automobila ti neće produžiti polni organ niti ćeš morati da imaš debelu devojku(što se vidi iz hellboyevog posta). I ja ne znam uopšte kako ovo može da ti se ne sviđa.

Slika
Odavde se svakome sviđa jer jedva da se vidi da je karavan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

misha napisao:
Dusan napisao:Mada do sada nisam nikada cuo da je nekome minivan lepsi od limuzine.
Nisam rekao od limuzine nego karavana. ;)
Moja greska, hteo sam da napisem karavana.
misha napisao:Sto se tice utovara mislim da je jos lakse ubacivati stvari u miniven nego u karavan jer se poklopac gepeka dize vise a utovarana ivica je sira i niza. TV,frizideri,prasici,vitrine i sve ostalo staje bez problema. :D Meni je za posao i porodicu idealano vozilo pored crossovera.
Ne osporavam da je lakse natovariti miniVAN. :) Ali opet vozis nesto sto u imenu ima rec kombi. :kezo:
Inace ti Misho posedujes dve vrste vozila za koje sam siguran da ih nikada necu voziti. :mrgreen:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Dusan napisao:Ali opet vozis nesto sto u imenu ima rec kombi. :kezo:
Vidim ja da ces ti uskoro voziti Octaviju combi. :kezo:
Dusan napisao:Inace ti Misho posedujes dve vrste vozila za koje sam siguran da ih nikada necu voziti. :mrgreen:
To je obostrano jer mene zanima samo crossover segment. :mrgreen:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Sto ljudi, sto cudi. A octavia combi moze, al u nekom RS izdanju. :D
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

ftj napisao:

Slika
Uf bre,ala ga izabra,dobro si stavio ovaj koji kosta kao 4-orosobni stan u BG-u,dobro je da nisi stavio neki koji kosta kao zgrada cela :D
Naravno da ce ovo svakome da se svidi,manje vise...
To kao kada bih ja sada rekao da je MPV bolji od karavana i kao primer naveo R 63 AMG...

Ali karavan kao koncept je penzoski...
Sto si ti stavio felne od ed30 od 18",sto nisi stavio 15" celicare ili koliko vec moze da stane sa ratkapnama,da bude udobnije i manje trosi?
Jel i ti tako sredjujes svoj auto da bi produzio svoj polni organ? Naravno da ne,nego ti se tako vise svidja,svidja ti se kako izgleda,kao i sto se nekome ne svidja sto je karavan penzos stil i limuzina ili HB mu je lepsi...

Ne treba nekome automobil da mu produzi polni organ,ali ne mozes reci da ne utice na tvoj imidz...

Ako se ne varam,ovo na HellBoyevoj slici je valjda model,jer znam da su slikali i on i Zax sa nekim ribama automobile...
Nije ni bitno da li je njegova devojka,naravno da neces na kola da hvatas ribu,osim ako ces da je navatas na stanici 48-ice,ali kola,kao i garderoba,a i sve ostalo utice na tvoj imidz...
Mene je iskreno ovaj moj automobil poceo i smarati,jer konstantno ljudi stecu pogresan utisak o meni na osnovu mojih kola... A to je neizbezno,svidelo se to nama ili ne...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Da cujem, ko je ruzan. :djavo:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Karavani lepši od svojih limuzina

Post od methane.master »

HellBoy napisao: Upravo je tako, i taj je razlog i bio glavni adut, prilikom kupovine kola u mom slučaju...a o izgledu ne treba raspravljati, a tek po gotovo o funkcionalnosti :ccc: Jer stvarno od kad vozim karavna, ni jednom mi se nije desila situacija, da prilikom kupovine ne mogu sve da spakujem u gepek, ili prilikom promene točkova, mogu da spakujem sve četiri felne sa gumam u gepek, bez da obaram sedišta ili da se krivim i savijam prilikom pakovanja stvari u gepek, jednom rečju fenomenalni su :doubleup:... A isto mislim da karavani nikad nisu izgledali lepše nego zadnjih par godina.
Evo i jedne fotke za potvrdu...spremni za plažu :presrecan:
Slika
Kad si se već oglasio imam 2 pitanja za tebe. Da li znaš koliko je veće međuosovinsko rastojanje na Megane Grandtour u odnosu na običan?

A drugo pitanje... Šta bi sa onim kalendarom? Mislim tolika slikavanja po garažama.... :djavo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
HellBoy
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 23:54
Garaža: Megane 3 GrandTour GTLine 1,9Dci/130ks+ & Ducati S2R 803cc & Hyundai i30 1,6/130ks GLS

Post od HellBoy »

Ako se dobro sećam nekih 264cm/429cm je kod običnog Megana a kod karavana je 270cm/456cm...tako da nije ništa spektakularno duži od običnog, ali mu znači puno tih 6cm u kabini, što se tiče razlike u međuosovinskom rasponu.
Eh sad za kalendare, skoro da su svi podeljeni :( ...naravno ostalo je još možda dvadesetak, pa ko želi primerak, neka mi pošalje na PP adresu, pa mu šaljem ;)
nikaragva napisao:Idete u čizmama na plažu? :D
Daaaaaaaaaaa, jer su one perforisane...nemaš pojma čoveče :kezo:
Dusan napisao:Off topic
HellBoy, gledajuci ove slike na forumu, zakljucio sam da si PIMP :mrgreen: :mrgreen:
:rofl: :rofl: :kezo: :pivo:

...i Kuzmanoviću, ova Vectra je :trljamoci: :navijamo: :klanjamse: :klanjamse: :klanjamse: :klanjamse: :doubleup:
http://www.facebook.com/RaceChip.srbija" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Da li je veličina bitna?

Post od pedja »

Meni je karavan OK. Ne bih imao problem sa istim, ali nemam potrebu usled vecinskog mlataranja po Beogradu.
Samim tim, sedan je isto toliko nepraktican. Hatch sa 5v je nekako idealno resenje.

Nikada mi nije bila jasna potreba ljudi za kabrioletima. Shvatam da je u njima ima nesto, nemam nista protiv, ali ne znam koje pare treba da imam i koji vozni park, da bih mozda kupi kabrio, a to mozda je verovatno nikada :D
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

ftj napisao:

Slika
Nije da mi se ne svidja ali ima mnogo drugih modela koje bih stavio ispred njega.
Za cenu ovog karavana imas RS5 a od kusura koji ti ostane, kupis neki Kangoo za veliki tovar i opet ti ostane kusur sa kojim mozes da placas vozaca za Kangoo kad podjes negde :)

Ali kao sto smo vec rekli, to je sve stvar potrebe i ukusa.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

pedja napisao:Meni je karavan OK. Ne bih imao problem sa istim, ali nemam potrebu usled vecinskog mlataranja po Beogradu.
Samim tim, sedan je isto toliko nepraktican. Hatch sa 5v je nekako idealno resenje.

Nikada mi nije bila jasna potreba ljudi za kabrioletima. Shvatam da je u njima ima nesto, nemam nista protiv, ali ne znam koje pare treba da imam i koji vozni park, da bih mozda kupi kabrio, a to mozda je verovatno nikada :D
Kako to da ti objasnim... Jednostavno smekerski osecaj,fino se osecas kada vozis kabrio,na otvorenom si,meni divota..
Koja je potreba za Mini-ja,u bilo kojoj verziji? Jbg,ne bira se sve iz prakticnosti i potrebe :)

Inace,neko je spomenuo da su svi kupei lepsi od svojih cabrioleta i ja bih se sa tim slozio... Ali cabrio je cabrio :)
E sada,ja sam jos dodatno i obozavatelj platnenih krovova :D
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Odgovori