Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
pa ja kontam da su tu ako neko na mostu pretice preko pune. Do sad su uvek zaustavljali i pokazivali snimak i presretaci i radar...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
To svakako, verujem da nemas zasto da brines.
Ove na mostu nikad nisam video da deluju
sent from my phone using the fingers
Ove na mostu nikad nisam video da deluju
sent from my phone using the fingers
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ne moraju da zaustave. To generalno gledano, al isto tako i retko mere po snegu (kad pada) laserom koliko sam primetio..
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Video objavljen u Australiji. Uz obaveštenje i broj telefona na koji treba prijaviti ovakve slučajeve.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8J5tB9duxY
Da li naš ZOBS negde spominje ovakvo neodgiovorno ponašanje roditelja vozača i kolika je kazna?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8J5tB9duxY
Da li naš ZOBS negde spominje ovakvo neodgiovorno ponašanje roditelja vozača i kolika je kazna?
Posetite www.garaza.rs !
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Nema ovde sta ZOBS da trazi, ovo ti je zanemarivanje i ugrozavanje deteta i slicne kvalifikacije. Po nasem ZOBS-u za ovo bi dobio kaznu sto dete nije u sedistu i sto vozi napred lice ispod 12 godina itd.
Ja ovo vidim jednom mesecno. Ako gledamo neko pravilo, sto je ruralnije mesto, to je frekventnije vidjanje ovakvih slucajeva.
Npr verujem da su sanse da vidis ovako nesto u centru Beograda nikakve, dok u Zrenjaninu vec mozes lagano videti, a da recimo u Jasi Tomic lokalna "faca" svakog dana ovako vozi svoju sincinu junacinu od 3-4 god.
Npr verujem da su sanse da vidis ovako nesto u centru Beograda nikakve, dok u Zrenjaninu vec mozes lagano videti, a da recimo u Jasi Tomic lokalna "faca" svakog dana ovako vozi svoju sincinu junacinu od 3-4 god.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Kako nije niko dobio kaznu za prolazak kroz crveno svetlo?ftj napisao:I do sad nije zabeležen slučaj da je neko dobio kaznu/poziv za crveno ili brzinu(osim te u Cvijićevoj).
Znam klinca u kraju koji je dobio kaznu i oduzeli mu dozvolu na neko vreme sad se smirio i pažljivo vozi a sve prekršaje je pravio na NBGD-u.
Pre izvesnog vremena po novinama smo stalno čitali članke da su penzioneri angažovani uz nadoknadu da se kod sudije pojave i priznaju da su oni vozili vozilo koje je uslikano.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
juce sam vozio malo zutom trakom i iskocio policajac da me zaustavi...
nisam stao a nije sigurno stigao da me slika jer je ispred i iza mene bio taxi... ne znam da li me je jurio,ali sam prosao na zuto i skrenuo u neke ulicice
jel ima sanse da dobijem kaznu ako mi je zapamtio tablice,da li mu treba neki dokaz...
on ce da kaze te i te tablice(ako ih je uvopste zapammtio) ja cu da kazem da to nisam bio ja i sta onda?
nisam stao a nije sigurno stigao da me slika jer je ispred i iza mene bio taxi... ne znam da li me je jurio,ali sam prosao na zuto i skrenuo u neke ulicice

jel ima sanse da dobijem kaznu ako mi je zapamtio tablice,da li mu treba neki dokaz...
on ce da kaze te i te tablice(ako ih je uvopste zapammtio) ja cu da kazem da to nisam bio ja i sta onda?
Priložiće post kao dokaz. 

Re: AW: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
I posle kazu vozaci BMW-a bahati 
Nisam pravnik ali mislim da je rec sluzbenog lica jaca od tvoje

Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2

Nisam pravnik ali mislim da je rec sluzbenog lica jaca od tvoje

paja napisao:Priložiće post kao dokaz.

Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
ma ja sam tad bio na faxu...
odstampao sam i raspored kao dokaz 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nema veze, ako je vozilo registrovano na tvoje ime, tebi ide kazna. Plus, rec sluzbenog lica je iznad tvoje. Jbg sto nisi stao.
Voznja zutom trakom je mandatna kazna od 5 000 din ja mislim.

gde da stanem? pa onda bi sigurno platio kaznu 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kazi zurio si babi po lekADrei napisao:gde da stanem? pa onda bi sigurno platio kaznu

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jel sam ja nesto pomesao ili se na ovom ili proslom forumu pricalo da je nezaustavljanje policiji krivicno delo? 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2