Kućni ljubimci i njihovi vlasnici

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici

Post od BAJKER »

Samo da ne zavrsi u nekoj mesari :mrgreen:
Iskreno kakav momstrum treba da bude covek da keru ovako nesto uradi, kada se setim psa Mile i sta su joj uradili ovo samo bolesnik moze da uradi :palica:

Slika odranog psa

EDIT by trojanac: Ostavljen link ka slici, ne moraju svi da gledaju, ako ne žele.
Slika
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Bajker nije bilo potrebe da postavljas sliku na forum. Dovoljno je bio link od vesti.
Ne mogu da verujem kakvih ljudi ima i sta sve mogu da urade jadnoj zivotinji. :besan:

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

Mislim da je poucno videti i ovako, nista nije upecatljivo kao slika a slika kaze hiljadu reci.
Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Da, prilično je mišićav i žilav pas, nema uopšte masnih naslaga.
Zveroljub
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 20:33
Garaža: Astra j

Post od Zveroljub »

http://youtu.be/hM1uMSxDsnc
Moj Zverko!!!
Ne zamerite na kvalitetu klipa, snimano je fiksnim telefonom :kezo:
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

Hahahah, gde uhvati ovo :rofl:
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Zveroljub
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 20:33
Garaža: Astra j

Post od Zveroljub »

Ako mu kazem da si ga nazvao "OVO", ne gine ti glodanje do koske :kezo:
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Одг: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici

Post od sebekkg »

Ja sam letos imao slican problem. Odvedem predvece psa u setnju u sumarice. I svratim nakon setnje do izvora gde imaju klupice da se odmorimo a ida popijemo vode. Kasnije dolazi jos vlasnika sa svojim kucadima i medju njima jedna debela. Vodi belog labradora i jedva se vuce ko slina. Pas veliki i iako je na povodcu ne ferma je. I sada izvor je ukopan malo i treba sici 5 stepenika i ona sedi na ivici izvora i mrzelo je da odvede kuce nego ga pusti sa povodca. Labrador je odmah poleteo ka mom keru i poceo da ga hvata za vrat. Ja sam poceo da ga sutiram i sutnuo ga 2 puta. Moj ker cvileo jer je dosta mali i nije mogao da se brani. A bio je i vezan i zakacen za klupu da odmorim malo ruke. Kako sam bio besan i pun adtenalina tako sam se izdrao na tu krmacu koja me samo sa cudjenjem gledala. Kao da je moj ker kriv. Pa yebo bi joj mamicu da sam je ponovo video.

Kuce je obaveza vlasnika i svi njegovi postupci su odgovornost istog. A dosta puta vidim napaljene klince koji imaju jedva kila da se obese a vode rotove sa ili bez povodca. Stvarno treba nabaviti neku metalnu macugu ili elektr pendrek. Tako bi se resili problemi.

Послато са GT-N7000 користећи Тапаток 2
Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Biber sprej je sasvim ok, samo neko da mi kaze gde ima da se kupi. Lakse bih heroin kupio.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
oli
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 19:39

Post od oli »

Kakav vlasnik takav pas,moj labrador nikad nije napao drugog psa sem,ako ga drugi pas nenapadne prvi.

Послато са XT910
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

oli napisao:Kakav vlasnik takav pas
:doubleup:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

Uvek bilo! Cesto setam sa cerkom pored Dunava, posto jos nema dve godine a voli zivitinje ne boji se da pridje kako velikim tako i manjim psima. Uvek sam na oprezu i pitam da li kuce voli decu i da li voli da se igra,mazi i tek kada dobijem potvrdan odgovor pustim je da se igra sa njima. Sreci njenoj nema kraja. Dosta kerova je ok na prisustvo male dece ali par puta je bilo da ih vlasnici drze na distanci jer im nije za verovati, obicno su to bili manji psi tipa pekinezeri, civave, terijeri a koliko vidim i gazde su im poprilicno nervozne pa me i ne cudi sto su takvi.
Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Slažem se da su psi ogledalo gazda, međutim pekinezeri, čivave i slični džepni psi su nekako genetski narvozni.
Korisnikov avatar
oli
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 19:39

Post od oli »

Problem je deo vlasnika pasa,a sve ih je vise misli da psa treba setati i brinuti se o njemu kad je vlasniku dosadno pa ajde da ga malo proseta,a ostatak vremena je u boksu ili stanu.Znam par ljudi koji kazu imam veliko dvoriste sto da ga setam,debili.Moj pas je po ceo san pusten u dvoristu a kad krenemo u setnju njegovoj sreci nema kraja,a setnja je svaki dan bez izuzetka po najmanje sat vremena,a kad imam vremena i vise puta dnevno.

Послато са XT910
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Pa sa stanovišta njegove fizike neće mu ništa faliti u velikom dvorištu i ako ne šeta. Moje dvorište ima oko 1500m2, plus nema ograde do komšije u bašti, to je još toliko onda :)
Pa se lepo istrči i pronjuška.
A raduje se kada ga vodim u štenju, jer ide sa mnom. Raduje mi se bezuslovno i kada dođem s posla i samo prođem pored njega u kuću.

Ako šetaš psa po nekoliko puta dnevno po sat vremena, onda ili živiš s roditeljima ili si dobio na lotou :D
Odgovori