Sport
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Sport
Uglavnom se slazem, najodvratnija ekipa ikada sa najodvratnijim romskim forama sa simuliranjem, previjanjem, opkruzivanjem sudija na najmanji kontakt ili kad izgube loptu.
Milan, neka nova ekipa koja ce pun potencijal pokazati kroz sezonu, dve. Generalno mi je drago sto se Italijanski klupski fudbal vraca, davno nismo imali priliku da gledamo ovakav fudbal Milana, Juventusa, Fiorentine...
Milan, neka nova ekipa koja ce pun potencijal pokazati kroz sezonu, dve. Generalno mi je drago sto se Italijanski klupski fudbal vraca, davno nismo imali priliku da gledamo ovakav fudbal Milana, Juventusa, Fiorentine...

Juce onaj mladi igrac Niang koji je usao kao izmena objasnio kako se igra hladne glave i bez preteranog respecta za protivnike.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Barselona igra lepo, ali mi je mucno gledati utakmice u kojima ne vode po 2-3 gola razlike. Automatski postaje mnogo ruzno gledati sve sto nije vezano sa samu igru. Od Milana ne ocekujem neke spektakularne stvari u buducnosti. Ako su dobili Barsu, i ako su mladi, to ne znaci da su nesto posebno.
I Zvezda je igrala nereseno sa Sahtjorom u prijateljskoj. Mora da ce demolirati sve u prvenstvu. Ako tako ne bude, Tole je kriv, jer je vec vidjeno osvajanje LS u narednoj godini...
TT
I Zvezda je igrala nereseno sa Sahtjorom u prijateljskoj. Mora da ce demolirati sve u prvenstvu. Ako tako ne bude, Tole je kriv, jer je vec vidjeno osvajanje LS u narednoj godini...
TT
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Vidim da neki nikako da prihvate sportski poraz.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Misliš: Da sportski prihvate poraz?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
E to!
Nego jel pratite ligu Evrope?
Auu kakvih utakmica je juče bilo!
Nego jel pratite ligu Evrope?
Auu kakvih utakmica je juče bilo!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- pedja
- član 001
Zlato za Ivanu Španović i Asmira Kolašinca u Istanbulu!

Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac i skakačica u dalj Ivana Španović osvojili su zlatne medalje na dvoranskom prvenstvu Balkana u Istanbulu.Kolašinac je do najsjajnijeg odličja došao sa rezultatom od 20,54 metra, dok je Španovićeva, uz zlato, skokom od 6,73 metra postavila novi državni rekord u dvorani.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ideja sama po sebi i nije loša, ali obzirom ko pokušava da kobajagi sprovede mogu samo da se pridružim tvom komentaru, tj. 

Širim haos!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ako mogu Inter i Milan da igraju na istom stadionu, sto ne bi mogli i Zvezda i Partizan. 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
- pedja
- član 001
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/At ... anju-kugle
Asmir Kolašinac osvojio je zlatnu medalju za Srbiju, pošto je na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Geteborgu bio najbolji u finalu u bacanju kugle i doneo prvo odličje za našu zemlju u Švedskoj.
Asmir Kolašinac osvojio je zlatnu medalju za Srbiju, pošto je na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Geteborgu bio najbolji u finalu u bacanju kugle i doneo prvo odličje za našu zemlju u Švedskoj.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ko, Tole???
Nemoj da grešiš dušu, ne bi to Tole nikada uradio...
Nemoj da grešiš dušu, ne bi to Tole nikada uradio...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- pedja
- član 001
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/At ... -sedmoboju
Srpski višebojac Mihail Dudaš ostvario je veliki uspeh pošto se okitio bronzanom medaljom u sedmoboju na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Geteborgu.