Evo ovako - kontrast je bolji kod S III. Nemam sad da uporedim, juce sam na poslu uporedjivao, definitivno fali kontrasta. I ekran je za nijansu hladnijih boja (mada opet toplije od mog ZTE-a i LG-a). Ostrina mu je super, za nijansu bolja nego kod SIII. Iphone 4 zaostaje, ipak ovaj ekran deluje dosta bolje. Slike izgledaju odlicno, video reprodukcija i sam koloritet je odlican.
Ipak, stvarno mu fali malo kontrasta, i nije bas vidljiv 100% iz uglova kako kazu. Ipak opada koloritet i kontrast. Ne moze slikama da se docara. Ali ostrina, kvalitet boja, kao i reprodukcija fotki i video zapisa je stvarno odlicna.
Posto nemam nameru da menjam neku od mojih postpaidova za Mini SIM, juce sam pola sata probao sa kompanijskom mini SIM karticom, pozivi su OK, lep, jasan zvuk, mikrofon je odlican (kako kazu sagovornici), jedino iritira spikerfon, malo je njanjavog zvuka i nekako mi smeta.
Sto se tice brzine 3G-a, odmah sam do Telenorove zgrade i to nije bilo upitno, a ovde ne mogu da testiram. Wi-fi radi savrseno i brzo registruje sve.
Takodje, telefon je dosta brz. Snimio sam malo i uporedo sa ZTE Skate, ali u samom realnom radu odziv je skoro trenutan, mozete da ga maltretirate i nista ga ne usporava.
Kvalitet izrade je - vrhunski. Ali bas. Lagan, odlicno lezi u ruci i pored ovog oblika i odziv ekrana je FANTASTICAN. Videcete na videu kako ZTE zapinje tj nema takav odziv.
Danas cu da ga izmaltretiram pa cu dati neki konacni utisak. Meni se telefon bas bas svidja, pogotovo kako je komforan u radu, nekako je komforniji od S III - ne znam, dal je malo brzi ili nesto... nema nista da ga ugusi. Posle pravim i test kamere. Mozda cu da probam i da ga uronim u casu
Evo vam video na brzaka:
http://www.youtube.com/watch?v=z6yULuZI ... e=youtu.be