Da li je veličina bitna? (Poređenja po klasama)
Re: Da li je veličina bitna?
Ima istine
okacicu slike kako je izgledao pre havarije i posle.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
SX4 je compakt crossover niko nije rekao da je SUV. Ja sa velicinom nemam problem a ti ?
Sto se tice "wannabe" terenca SX4 (koji je B segment ) ,pa mogu ti reci da on sije veliku vecinu iz C segmenta RAV4,Kuga,CR-V,Captiva,Antara... po svojim terenskim mogucnostima,tj 4WD pogonu.
Pogledaj malo na you tube klipove. 

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Jake terence sije...misha napisao:RAV4,Kuga,CR-V,Captiva,Antara

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Misha
Nisu oni terenci jer pravi kostaju mnogo vise. Sije sve te crossovere koji su segmnet vise,duplo skuplji a najpopularniji i prodavaniji su kod nas...Meni dovoljno. 

To ne osporavam za SX4. Ali sama ideja kupovine crossovera mi je glupa, bilo da je compact ili ne. 

- Misha
Dusan napisao: Ali sama ideja kupovine crossovera mi je glupa, bilo da je compact ili ne.
Vidi ni meni nije jasno kako si ti kao auto entuzijasta izabrao Octaviju umesto Leona FR,Golfa GTI,Clia RS i ostalih hot hatch-eva.

Neko je pominjao cabrio

Dusane,ti ne mozes da razumes da na ovakvom forumu daju prednost MPV-u u odnosu na karavana,a normalno ti je da momci od 20-ak godina daju prednost karavanima u odnosu na kupe-e,cabriolete,HB i bilo koje druge...
Crossover je sve,samo ne glup... Nudi dosta mogucnosti koje su nekome potrebne za malo para... Ne moras da imas 30,40 i vise hiljada eura da bi mogao da radis stvari koje sa drugim automobilima te cene ne mozes... Jos je uvek tu ta prakticnost 5. vrata,sto nekome nije mala stvar...
X6 je glupavo vozilo,X3 bas nije...
Pa i manje klase Crossovera imaju uvek prednosti,pored uvek prisutnih mana,kao i svaka druga klasa vozila...
Crossover je sve,samo ne glup... Nudi dosta mogucnosti koje su nekome potrebne za malo para... Ne moras da imas 30,40 i vise hiljada eura da bi mogao da radis stvari koje sa drugim automobilima te cene ne mozes... Jos je uvek tu ta prakticnost 5. vrata,sto nekome nije mala stvar...
X6 je glupavo vozilo,X3 bas nije...
Pa i manje klase Crossovera imaju uvek prednosti,pored uvek prisutnih mana,kao i svaka druga klasa vozila...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Evo zna Uros koje misljenje imam o Yetiu. To mi je najruzniji u compact crossover klasi, pogotovu od pozadi.trojanac napisao:Znači da nikad ne bi kupio Yeti?
@mish Veruj mi da sam u prilici da pazarim neki od tih automobila ne bi ni pogledao Skodu.

@Xepoj Nigde neces videti da sam dao prednost pre karavanu nego kupeu. Jednostavno volim karavan i u vecini slucajeva mom oku deluje skladnije od limuzine. I ne mozes da proedis karavan sa karbriom, kupeom, vec se proedi sa MPVom jer su im namene do nekle iste.
Nisam konkretno na tebe mislio,ali ima par ljudi ovde kojima je karavan ispred tih klasa automobila,a ispod 30 godina im je, pa ti to nije smetalo 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Zar i ovde SX4?
SX4 jeste SUV, tačnije mini SUV, spoj SUV-a i superminija. Naravno, to ne znači ne znači da nije i crossover. Puno je klasa, podklasa, termina i preplitanja pa se zbune ljudi.

SX4 jeste SUV, tačnije mini SUV, spoj SUV-a i superminija. Naravno, to ne znači ne znači da nije i crossover. Puno je klasa, podklasa, termina i preplitanja pa se zbune ljudi.
Znao sam da cu navuci gnev celog foruma kada sam uzeo SX4 u prste. 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Nemam ja gneva, naprotiv zabavno mi je da čitam koliko se ljudu frljaju izrazima nebitnim za suštinu stvari. 

Off topic
Ma salio sam se u predhodnom postu.
Ma salio sam se u predhodnom postu.