Kladionica
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Re: Kladionica
Gost daje 2 ili vise gol(ov)a...
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Bas tako
Povuklo me je to sto Aston Villa iako igra ocajno ove sezone, lako daje golove. Pa je tako Evertonu i Liverpulu dala po 3 komada, pa sto ne bi i Arsenalu 

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
single cu w2 tvente sigurno (16_Valve svaka cast ala si ga nasao
), real mozda komb 2 i da daju 2+ gola, i NHL pedjin
verovatno i nesto od ovoga,ne znam sta kako mi dune. Mozda i neki sistem napravim
Arsenal - Aston Vila - GG ili Tim2 1+
Rennes - Sochaux 1@1,70 (mnogo bi bilo da soso opet usere)
Midlzbro - Milvol GG3+ (proslo kolo je midlzbro igrao 0-0 a cenim da ce milvol uspeti jedan da da)
Sporting Braga - Vitoria Gimaraeš 1 ili 0-2 (braga dugo nije pobedila,ali ne mislim da ce biti mnogo golova)
Šalke 04 - Fortuna 95 - 1
Porto - Rio Ave - 1
Bajern Minhen - Verder (ovde zavisi ako budem igrao single onda 1,ako u sistemu onda gg ili da verder daje gol)
Barselona B - Herkules - 1 ili W1 (dugo nisu pobedili)

verovatno i nesto od ovoga,ne znam sta kako mi dune. Mozda i neki sistem napravim
Arsenal - Aston Vila - GG ili Tim2 1+
Rennes - Sochaux 1@1,70 (mnogo bi bilo da soso opet usere)
Midlzbro - Milvol GG3+ (proslo kolo je midlzbro igrao 0-0 a cenim da ce milvol uspeti jedan da da)
Sporting Braga - Vitoria Gimaraeš 1 ili 0-2 (braga dugo nije pobedila,ali ne mislim da ce biti mnogo golova)
Šalke 04 - Fortuna 95 - 1
Porto - Rio Ave - 1
Bajern Minhen - Verder (ovde zavisi ako budem igrao single onda 1,ako u sistemu onda gg ili da verder daje gol)
Barselona B - Herkules - 1 ili W1 (dugo nisu pobedili)
Cekaj da prodje, da ne bude da se radujemo uzaludstefanan napisao:single cu w2 tvente sigurno (16_Valve svaka cast ala si ga nasao),

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 91991-1060
Ovo mi sinoc prodje, us*a me Real-Alba, dodje mi za pola kosa (zbog takvih stvari ne volim da igram kosarku). E sad, sta mu u Mozzartu dodje ovaj sistem 4+5/6 (hteo 5/6, slucajno cekirao i 4/6)?
A na ovom me obori CSKA bezveze, realno su bili favoriti http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 13503-1060
Inace, sto se tice tipova, mislim da bi trebalo probati Portsmut, bio sta vezano za njihove golove, jer bi bio red da i oni daju gol
Ja stavljam da daju bar jedan u drugom poluvremenu po 2,20, za iznenadjenje. I Saragosa-Valensija moze biti zanimljiva tekma, Saragosa nije ni u kakvoj formi, tako da bi trebalo bar X2 @1,32 ili za hrabrije 2tm22+ @3,15. Real je isto sigurniji, iako je potcenjen sa @1,37 u gostima, a Barsu iako ne volim, mozda odigram za veci ulog po @1,22, cist 1.
Ovo mi sinoc prodje, us*a me Real-Alba, dodje mi za pola kosa (zbog takvih stvari ne volim da igram kosarku). E sad, sta mu u Mozzartu dodje ovaj sistem 4+5/6 (hteo 5/6, slucajno cekirao i 4/6)?
A na ovom me obori CSKA bezveze, realno su bili favoriti http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 13503-1060
Inace, sto se tice tipova, mislim da bi trebalo probati Portsmut, bio sta vezano za njihove golove, jer bi bio red da i oni daju gol

Имам једно потпитање...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mozda su primili 4, ali g.Kevin De Bruyne se pobrinuo da daju jedan, koji nece biti uzaludan, bar nama koji smo se kladilipedja napisao: Odigrah singl da Werder daje gol @1,7
Bayern nije primio gol odavno (u ligi), red je bar jedan da prime

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

I ja sam nesto slicno pogodio, tim12+&GG
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Jos da ManU ubode jos jedan...
edit: bez starca nema udarca
edit: bez starca nema udarca

- Kuzmanovic
Normalno. 

Hhaahahha al sam ovo drugo pogodio16_Valve_ napisao:Evo mene sa dva tiketa, jedan koji ocekujem da ce proci, tj Salke i Twente za 10e i za 70din sam odigrao:
QPR-Junajted 1X
Arsenal-Aston Villa G2+
Bayern-Werder X2

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Za zasci ulog:
Herenven - Tvente, X2, kvota 1.35
Partizan - Olimpija, pp1 bez hendikepa, kvota 1.35
Za sutra:
Njukasl - Sautempton, 1X, kvota 1.35
Inter - Milan, ppX, kvota 2.2
Herenven - Tvente, X2, kvota 1.35
Partizan - Olimpija, pp1 bez hendikepa, kvota 1.35
Za sutra:
Njukasl - Sautempton, 1X, kvota 1.35
Inter - Milan, ppX, kvota 2.2
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Posto vidim da je vecina nas igrala na Salke, izgleda da mozemo da se pozdravimo sa parama 

- Kuzmanovic
Ma jok, dace ga Salke sigurno. 
EDIT: Kao sto sam i rekao. Samo da ga ne prime za ovih 10ak min.

EDIT: Kao sto sam i rekao. Samo da ga ne prime za ovih 10ak min.

Dao ga Salke
Kuzmanovicu sad jos Twente cekamo