Obuća i odeća
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Obuća
A ja mrzim te patike na foru tih crnih sto si okacio, klasicne su i ne svidja mi se taj obod oko djona, nebitno da li su Nike, Adidas, Puma...
Dobre su maksare, jes da ima cudnih boja, ali su udobne i imaju debeodjon, evo furam ovaj model vec mesec dana nijednom mi nisu bile hladne noge, to sto su olicenje sabanije to ne znaci da su lose kao patike...
Dobre su maksare, jes da ima cudnih boja, ali su udobne i imaju debeodjon, evo furam ovaj model vec mesec dana nijednom mi nisu bile hladne noge, to sto su olicenje sabanije to ne znaci da su lose kao patike...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ove moje bele su lepse od tih tvojih crnihNexT napisao:Slazem se, ali sve manje ih proizvode u normalnim bojama
Ovo su te sa uloskom
sensory motion system

Brzine idu u H-a !!!

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ako niste probajte Nike Pegasus, nešto najudobnije što sam nosio.
Žao mi samo što kod nas stižu u samo tri boje sivoj-crvenoj, plavo-žutoj i crno-crvenoj.
Žao mi samo što kod nas stižu u samo tri boje sivoj-crvenoj, plavo-žutoj i crno-crvenoj.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne znam dal da postujem ovde ili u onu temu "Zasto je Srbija tu gde jeste!" pa nek admin promeni...
Pre jedno 5-6 dana u Adidasu vidim patike i pošto trenutno nisam imao dovoljno para kod sebe, ostavim za sledeći put.
Juče, odem u istu radnju, kad patike skuplje za 1000 dinara.
Pa da ima je*em mater bezobraznu.
Ladno ću kupiti u Segedinu ili Palmanovi, Beču, ko zna gde... pa makar bile i skuplje. Nije mi do 1000 dinara ali stvarno ne volim da me neko pravi budalom na ovakav način 
Edit: Sad pre par minuta pričam to ortaku, a on počne da umire od smeha. Kaže prošlo leto je kupio patike za 4990, a pre 15 dana iste te, isti model, ista boja je video za 9990. Kakav je ovde ološ, pa to je strašno.

Pre jedno 5-6 dana u Adidasu vidim patike i pošto trenutno nisam imao dovoljno para kod sebe, ostavim za sledeći put.
Juče, odem u istu radnju, kad patike skuplje za 1000 dinara.

Edit: Sad pre par minuta pričam to ortaku, a on počne da umire od smeha. Kaže prošlo leto je kupio patike za 4990, a pre 15 dana iste te, isti model, ista boja je video za 9990. Kakav je ovde ološ, pa to je strašno.
Širim haos!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma kreteni neopevani i posle se bune što ljudi kupuju u inostranstvu.
Ovo će na kraju da se završi tako što će ljudi početi da pocepani idu preko granice i da se vraćaju sa novom odećom na sebi, ko iz Trsta 80-ih.
Ovo će na kraju da se završi tako što će ljudi početi da pocepani idu preko granice i da se vraćaju sa novom odećom na sebi, ko iz Trsta 80-ih.

Širim haos!
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Obuća
Svemu tako dižu cene, od hrane pa na dalje. Manjak prometa pokušavaju nadoknaditi višim cenama i to toliko da to već počinje biti teški bezobrazluk. Već se neko vreme razmišljam da po sve idem u Mađarsku, makar me izašlo na kraju isto (a neće sigurno), samo da ovim derikožama više ne dajem ni dinara. Dobiće za hleb i mleko, gas na pumpi i toliko od mene.
Tapatalk
Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Čak ni to ne mora da se radi pošto one koji hranu i garderobu donose za sopstvene potrebe praktično i ne gledaju na granici. Idem u Mađarsku jednom u mesec ili dva i često se dogodi da na našoj granici i ne izlazim iz kola. Ako izađem, odmah nakon podizanja vrata gepeka, čujem "doviđenja i srećan put". Mene put košta 2.700-2.800 dinara (TNG+putarina) što je iznos koji se nadoknadi već posle prve ili druge kupljene stvari. A da je jeftinije, jeftinije je, naročito stvari za decu koje su, osim što su svakako jeftinije nego kod nas, oslobođene raznih državnih dadžbina, ako ne i svih. Ne živi se od patriotizma.methane.master napisao:Ma kreteni neopevani i posle se bune što ljudi kupuju u inostranstvu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Obuća
Ne koristim tu mogućnost jer je uslov da na jednom računu imaš više 50.000 forinti što je oko 170€. Obično se potroši i više, ali razbacano na više računa.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2