Najlepše felne...
Re: Najlepše felne...
Pa i ceo RCZ malo vuce na TT, a felne su manje-vise svima slicne...
Meni su lepse Pug, nisu toliko rasireni paoci...
A mozda je i opticka varka... U svakom slucaju, pocinjem da obozavam sive, grafitne felne...
Meni su lepse Pug, nisu toliko rasireni paoci...
A mozda je i opticka varka... U svakom slucaju, pocinjem da obozavam sive, grafitne felne...
Ja sam "gunmetal" dezen na belog Stila stavio pre 5 godina. Pun pogodak za beli auto, lepše nego crne. Samo srce je tamno, ivice su čist aluminijum, vrlo efektno.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Kako se vozi ovo po nasim putevima a da se ne sjebu felne
U cemu je poenta vozoti ovakve tockove 

Ma ne vozi se to tako. Ta auta imaju airride i kada stoje patosiraju ih tako do kraja. Meni licno se to nikako ne svidja.

Volim kad auto ima fabricke felne i velicinu i model i spusten (ne mora ni biti spusten, M paket je kod BMWa bas nizak) je tek toliko da tockovi stoje ovako.

Volim kad auto ima fabricke felne i velicinu i model i spusten (ne mora ni biti spusten, M paket je kod BMWa bas nizak) je tek toliko da tockovi stoje ovako.

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne moraju da imaju air ride, čak debela većina i nema. Služi za pokazivanje, slikanje, nema nikakvu upotebnu vrednost...gluposti. Neki misle da je to cool.
http://tyrestretch.com/
http://tyrestretch.com/
Da ga bem, ne kazem da nije moguce, ali nekako mi mnogo ovo lici na PSDay Walker napisao:Jbte sta je ovo koji Q![]()
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nije PS, ovo je ekstremno razvučena guma. Ovaj ne sme da skrene nigde, a da je brže od 10-20km/h da mu se guma ne bi svukla. Ovo je samo za slikanje.
koga si pitao da postavis ovu slikuScuderia napisao:![]()

Evo jos jedne lepse